• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Stel je vraag
Alite

Alite

Het merk Alite komt uit San Francisco en ontwerpt lichtgewicht outdoor artikelen, die vooral erg praktisch zijn! Het design is erg belangrijk voor Alite producten, maar ook zijn ze erg gemakkelijk in gebruik.

Lees meer

Alite

Het merk Alite komt uit San Francisco en ontwerpt lichtgewicht outdoor artikelen, die vooral erg praktisch zijn! Het design is erg belangrijk voor Alite producten, maar ook zijn ze erg gemakkelijk in gebruik. De award-winnende Monarch Chair is hier het uitstekende voorbeeld van. Met een zeer klein pakvolume en een gewicht van 600 gram zijn deze stoelen uiterst geschikt voor in de rugzak of tijdens een kampeertocht.

Lees meer

Helaas, we hebben geen resultaat gevonden voor je.

Misschien helpt het om de filters iets aan te passen? Geeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan eenvoudig via het “Help” wolkje rechtsonder in beeld of via de mail: info@kampeerwereld.nl.

Alite staat voor kwaliteit en op fabricagefouten zit dan ook levenslange garantie. Het merk Alite wordt gerund door een groep jonge fanatiekelingen. Hun doel: zorgen dat iedereen meet naar buiten gaat! Daarom maken ze verschillende leuke en grappige producten die ervoor moeten zorgen dat je er meer op uit trekt.

De lichtgewicht stoelen

Alite staat natuurlijk bekend om de lichtgewicht stoelen. op Outdorado.com vind je bijvoorbeeld de Mantis Chair. Een vierpoot die je gemakkelijk kan opvouwen en meenemen in je rugzak. Maar wij hebben ook de Monarch Chair en de MayFly Chair van Alite. 

Alle modellen zijn licht van gewicht en hebben een kleine pakmaak. Dat maakt deze stoeltjes ideaal geschikt voor bijvoorbeeld een fietsvakantie of een backpack reis.