• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Actief in eigen land

Actief in eigen land

Breng jij de aankomende vakantieperiode ook door in Nederland wegens het coronavirus? Dan is dit een mooie kans om op actieve manier de zomer in eigen land door te brengen! Of dit nu een hengeltje uitgooien is, een heerlijke wandeling of fietstocht maken, of verkoeling zoeken aan de waterkant? Wij zetten alles wat je hiervoor nodig hebt voor je op een rijtje. Zo kan je met een complete uitrusting genieten van jouw activiteiten naar keuze!

Actief in eigen land

Heerlijke, tijdloze manieren om actief bezig te zijn en eigen land te verkennen zijn natuurlijk een wandeling of fietstocht maken. Het fijne aan deze manier van buiten zijn is dat je het jezelf net zo moeilijk kan maken als je zelf wilt. Zo kan je in je lokale omgeving blijven of jezelf juist uitdagen! Of je nu alleen, met zijn tweeën of met het gezin op pad gaat. Wij hebben alles zodat je goed voorbereid op pad kan.

Wandelschoenen
Voor een comfortabele wandeltocht is het vooral belangrijk dat je een goed paar wandelschoenen hebt. Het is wel zo fijn als deze je genoeg ondersteuning bieden en je geen blaren oploopt.

Rugzak
Als je voor langere tijd op pad gaat, is een comfortabele rugzak ook wel zo fijn. Deze zijn er in verschillende liter volumes. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor een drinksysteem, een heerlijke lunch of je verrekijker bijvoorbeeld om de prachtige natuur nog beter te kunnen bekijken.

Fietstassen
Op de fiets is het misschien fijner om gebruik te maken van fietstassen, zodat je alles niet mee hoeft te sjouwen op je rug. Zeker handig als je met wat meer mensen op pad gaat en meer spullen bij je hebt.

Actief in eigen land

De hengelsport is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden! Want wat is er nu lekkerder dan heerlijk ontspannen aan de waterkant zitten, een wedstrijdje houden met familie of vrienden of dit als sport te bedrijven?

VISpas
Voordat je op pad gaat om te vissen, moet je een visvergunning aanvragen: de VISpas. Deze moet je altijd op zak hebben voor eventuele controles. Je kan deze aanschaffen bij onze hengelsportafdeling.

Hengels
De basis van je uitrusting begint natuurlijk bij een goede en geschikte hengel. Welke bij jou past hangt natuurlijk af van in welk water jij je hengel uit wilt gooien en welk soort vis je graag wilt vangen. Wij hebben onder andere afstandhengels, vaste stokken en method feeder hengels, maar voorzien je ook graag van advies als je er even niet uitkomt.

Aas en voer
Om helemaal goed uitgerust op pad te gaan, verkopen wij ook het nodige aas, voer en accessoires zowel in de winkel als online! Zo kan je onbezorgd plaatsnemen aan de waterkant en hopen dat je snel beet hebt. Eén ding is in ieder geval gegarandeerd: plezier voor zowel jong als oud!

Hengels Aas & Voer Roofvis Karper Aanbiedingen

Actief in eigen land

Op de hete zomerdagen kan het heerlijk zijn om te sporten op het strand, spelletjes te doen met de kinderen en dan af te kunnen koelen in het water! Toch meer een waterrat? Dan is watersport natuurlijk helemaal perfect. Voor een geslaagde dag aan de waterkant heb je zo al wat spullen nodig.

Koelbox of koeltas
Beeld het je in, het perfecte vakantiegevoel op een warme zomerdag. Een leuke strandparasol die een eigen schaduwplek creëert. Daaronder heerlijk onderuitzakken in een relaxte strandstoel met een koel drankje in je hand zo uit de koelbox/koeltas. Dat is toch puur genieten?

Waterpret
Voor vermaak en actief bezig zijn met het hele gezin kan je denken aan spellen met een strandbal of duikringen voor in het water. Maar ook kan je de omgeving ontdekken met een kano, roeiboot of zelfs een peddelboard.

Bikini’s en slippers
Natuurlijk wil je ook in stijl op pad. Voor het hele gezin hebben wij passende badkledingslippers/sandalen en bijpassende accessoires om je outfit helemaal compleet te maken. Zo ben je goed voorbereid en kan je ongestoord genieten van een heerlijke dag op het strand of ergens anders aan de waterkant!

Actief in eigen land

Parasols Koelboxen Waterpret Slippers Badkeding Strandstoelen

Actief in eigen land
Actief in eigen land

Hieronder zetten wij nog een leuke tip voor activiteiten in eigen land:

  • Boswachterspad lopen: Even geen inspiratie of zin om tijdens je wandeling paden te ontdekken die je normaal gesproken niet loopt? Loop dan een boswachterpad! Dit zijn uitgestippelde wandelroutes door de boswachters van staatsbosbeheer. Met de verschillende omgevingen is er voor iedereen wel iets wils!
Actief in eigen land