• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Favoriete product van ... Gert

Favoriet product van ... Gert

Het thema van de maand april is seizoen kamperen. Omdat wij graag iedere kampeerder zo voorbereid mogelijk op pad willen sturen, vragen we iedere maand naar een favoriet product van een medewerker. Deze maand was het de beurt aan tentenspecialist Gert om zijn favoriete Hendriks product met ons te delen!

Favoriete product van ... Gert

Om aan te sluiten bij het thema seizoen kamperen heeft Gert gekozen voor de Isabella TripLight. Maar waarom? ‘De ClickLight bevestig je eenvoudig aan de tentstang en is daarom multifunctioneel, want waar je hem bevestigd dat bepaal je zelf!’ De lamp kan bevestigd worden op stangen met een doorsnee tussen de 22 en 32 mm.

Dimbaar en sfeervol

Ook is dit een favoriet van Gert omdat de lamp dimbaar is: ‘De Isabella TripLight kan door middel van een touchsensor gedimd worden, dat zie je eigenlijk bijna nooit bij tent- of camping verlichting.’ En daar heeft Gert inderdaad een punt, want doordat deze lamp gedimd kan worden creëer je ook gelijk een hele fijne sfeer in de voortent.

Naast het dimmen van de lamp geeft deze volgens Gert ook een mooi en goed licht. ‘Ideaal om een spelletje bij te spelen of een goed boek bij te lezen tijdens je kampeertrip.’ Dus wat ons betreft is de Isabella TripLight een echte topper

Shop 'm hier

Favoriet product van ... Gert
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.