• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Helinox Review

Hikaholics - Helinox Ground Chair vs Chair one

Deen en Alette van de Hikaholics hebben twee Helinox stoeltjes vergeleken met elkaar. Ze hebben verschillende punten bekeken en getest. Bekijk het filmpje om erachter te komen wat volgens hun het beste stoeltje is voor een hike tocht.

Wil je na een stevige hike comfortable uitrusten, maar wil je niet te veel gewicht mee nemen? Dan zijn de stoelen van Helinox zeker een aanrader! Deen en Alette van Hikaholics testen twee lichtgewicht stoelen van Helinox voor jullie, namelijk de Helinox Ground Chair versus de Helinox Chair One. Uit deze twee stoelen zal een winnaar gekozen worden gebaseerd op de wensen van hikers. Maar niet alleen hikers, maar ook kampeerders, fiets-vakantiegangers en natuurgenieters kunnen de stoelen van Helinox mee nemen op hun buitenavonturen. In het filmpje vergelijken Deen en Alette verschillende aspecten van de Ground Chair en de Chair One. Welke is voor hen de winnaar? Dat zie je in het filmpje!

Meer zien van de Hikaholics? Volg ze dan op instagram: @hikaholics_dna (https://www.instagram.com/hikaholics_dna/?hl=nl)

 Ground ChairChair one
Gewicht excl. hoes615 gram890 gram
Gewicht incl. hoes640 gram960 gram
Stoelhoogte50 cm65 cm
Zithoogte22 cm35 cm
Zitbreedte52 cm 52 cm
Draagvermogen120 kg145 kg
Afmetingen ingepakt30 x 11 x 11 cm35 x 12 x 12 cm