• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van.....Gerda

Het favoriete product van.....Gerda

Misschien eentje die niet zo voor de hand liggend is, maar dan valt mijn keus op het Hendriks spanbandje. Ik denk dat de meeste van ons dit product wel eens gezien en/of in gebruik hebben. De mogelijkheden van het Hendriks spanbandje zijn eindeloos en of je ze nu op de camping of thuis gebruikt ze komen altijd van pas.

Zoals ik net al zei zijn de mogelijkheden om het Hendriks spanbandje te gebruiken eindeloos. Als ik dan ook door de winkel loop en mijn ogen goed de kost geef zie ik dat er her en der spanbandjes gebruikt zijn om dingen op te hangen, vast te zetten en aan elkaar te verbinden. Wat ik persoonlijk een voordeel vind is dat naast de ontelbare gebruiksmogelijkheden het spanbandje in verschillende lengtes verkrijgbaar is. Hierdoor heb je voor elke klus een passende lengte en houd je geen overbodige lengte over die dan toch alleen maar in de weg zit. Echt nadelen heb ik nog niet aan de Hendriks spanband kunnen ontdekken. En als ik er dan toch één moet noemen dan zijn dat altijd de momenten waarop je roept; Hendriks spanbandje en je tot ontdekking komt dat je hem niet bij je hebt of dat alle bandjes in gebruik zijn.

Ik kan wel zeggen dat ik de Hendriks spanband al op zeer veel verschillende manieren gebruikt heb. Niet alleen op het werk maar ook voor  privé gebruik. Zo heeft er tijdens de duur van de kerstmarkt een kerstboom aan een Hendriks bandje aan het plafond gehangen.
Of wat denk je van planken bij elkaar houden of ze als lussen gebruiken om de vliegengordijnen aan op te hangen. En zo kan ik nog wel even doorgaan….

Het favoriete product van.....Gerda
Het favoriete product van.....Gerda

Thuis gebruik ik het bandje om de ingeklapte parasol bij elkaar te houden, of als we iets aangeschaft hebben wat niet helemaal in de kofferbak past om de klep vast te zetten. De spanband is ook nog al eens in gebruik om even iets aan de weekendtas te binden. En heb je de hondenriem vergeten dan werkt de spanband ook prima als riem. En zo denk ik dat jullie ook nog wel een legio aan voorbeelden kunnen geven. En nu ik er zo over nadenk is de Hendriks spanband eigenlijk een onmisbaar item in je uitrusting en gereedschapskist.

De Hendriks spanband vind je hier >>