• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van... Anita

Het favoriete product van... Anita

Het favoriete product van... Anita

Ook deze keer hebben we weer een leuk favoriet product van één van onze collega's. Nu is de beurt aan onze outdoor expert Anita om te vertellen wat haar favoriete Hendriks product is en vooral waarom. Anita heeft gekozen voor de Lowe Alpine AT Roll-On 40, een handige tas op wieltjes!

Het is een tas en toch ook een koffer. De Lowe Alpine AT Roll-On heeft het uiterlijk van een stevige tas, maar aan de achterzijde kan je er een handvat uittrekken en door de soepele wieltjes trek je hem zo mee! 'Het is een makkelijke rolkoffer, want de wieltjes zijn erg stevig en hij rolt geruisloos met je mee. Een stoeprandje is dan ook geen probleem. Ook is het fijn dat het handvat breed is, zo kun je hem links- en rechtshandig meetrekken,' legt Anita uit over haar favoriet van Lowe Alpine. 

Eigen ervaring?

Zelf gebruikt Anita deze trolley bij haar hobby als figurant: 'Heel erg handig want de kleding en schoenen die ik hier voor mee moet nemen kan ik netjes opbergen in de Roll-On en dankzij de ruimte die de koffer heeft komt alles er weer netjes uit. Het ruime voorvak is ook voorzien van een zwevend iPad vak en een organizer.' Zelf gebruikt Anita de koffer dus regelmatig en is dan ook erg te spreken over de kwaliteit en het gebruikersgemak. 

Naast het brede handvat en de geruisloze wieltjes zijn er nog een aantal andere voordelen aan deze trolley waar Anita erg over te srepekn is: 'Er zitten hele goede, stevige anti-diefstal ritsen op en met het slotje kan je de boel nog extra afsluiten. Dan nog de afmeting, precies goed om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig, super handig!' Natuurlijk heeft ieder voordeel een nadeel, zo ook de Lowe Alpine AT Roll-On, hij is namelijk wel wat moeilijker te comprimeren, dus vergelijk dat bijvoorbeeld niet met het comprimeren van een rugzak. Nog een handigheidje aan de tas/koffer: aan de achterkant zit een draagsysteem zodat je hem ook nog op je rug kan dragen. Je kan dus echt alle kanten op met de Lowe Alpine AT Roll-On en wij snappen dan ook heel goed waarom dit het favoriete product van Anita is! 

Shop de Lowe Alpine Roll-On hier! >>