• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van... Ilse

Het favoriete product van... Ilse

Deze handige campingoven is een echte must voor iedere kampeerder die het leuk vind om te kokerellen op de camping. 'Het is een heel grappig artikel, want je kan in principe gewoon een heerlijke cake op de camping bakken. Simpel en snel, iets dat je normaak vaak alleen thuis doet in de oven,' legt Ilse uit over de Omnia campingoven. Maar ook voor degene die thuis geen oven hebben is deze campingoven een hele fijne uitkomst, want ook thuis kan je hem gewoon op je fornuis gebruiken natuurlijk.

Voor- en nadelen

Het grootste voordeel van de Omnia oven vind Ilse dat je nu ook lekkere dingen kan bakken op de camping zonder elektra. 'Ook is het een voordeel wanneer je deze Omnia thuis gebruikt dat je geen tijd kwijt bent aan het voorwarmen van je oven, de Omnia is namelijk direct klaar voor gebruik.' Er zit ook een klein nadeel aan de Omnia oven, hij heeft namelijk geen temperatuur meter, je moet dus een beetje met het gas spelen en dan moet het helemaal goedkomen met alle baksels en maaltijden!

Tip van Ilse: houd het vuur wat lager, dan voorkom je dat hij aan de buitenkant aanbakt en van binnen nog niet gaar is. 

Het favoriete product van... Ilse

Zelf heeft Ilse thuis al eens een heerlijke cake gebakken in de Omnia oven. ‘Hij smaakte erg lekker, alleen de volgende keer moet ik wel even gebruik maken van de siliconen vorm want hij bleef wel iets plakken en het scheelt ook weer schoonmaken als je hem in de siliconen vorm bakt ;-).’ Ook pistoletjes heeft Ilse al afgebakken in de Omnia en dat werkt super, ze worden lekker knapperig en het is wel aan te raden het rooster te gebruiken om de broodjes op te leggen tijdens het bakken.

Kortom, de Omnia oven is voor alle culinaire kampeerders en thuisbakkers eigenlijk onmisbaar! Wat ons en Ilse betreft mag hij niet ontbreken in je camping uitzet!

Het favoriete product van... Ilse

2 ½ dl water, ca. 35°
8 gr. droge gist
2 theelepeltjes zout
1 eetlepel suiker
8 dl bloem
4 gr. gedroogde tijm
sesamzaad voor de vorm

 

Meet alle ingrediënten op en meng het tot een glad, soepel deeg. Wanneer aan het deeg kan worden getrokken zonder dat het breekt, is het voldoende gekneed. Laat het beslag rusten gedurende 15 minuten.  

Vorm het deeg daarna naar eigen fantasie, bijvoorbeeld gevlochten. Beboter een vorm met margarine (vast of vloeibaar) en strooi daarna bijv. Sesamzaad in de vorm zodat de binnenzijde wordt bedekt. Leg het deeg in de vorm en laat het nu gedurende ca. 1 uur rijzen. Bakken volgens gebruiksaanwijzing gedurende ca. 1 uur.