• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van... Thom

Het favoriete product van... Thom

Terug van weggeweest! ‘Het favoriete artikel van…’ Deze keer vertelt onze tenten expert Thom wat zijn favoriete Hendriks product is. Het zal je waarschijnlijk niet verbazen dat zijn favoriete artikel ook afkomstig is van zijn eigen tenten afdeling: de Lucca luifel!

Deze Lucca is een eigen ontwerp van Hendriks en een luifel waar we dan ook erg trots op zijn. De luifel is zo gemaakt dat deze zeer geschikt is als seizoen luifel, er zitten dan ook 2 zijwanden bij met ramen erin. Zo kan je er lekker lang onder blijven zitten zonder last te krijgen van wind bijvoorbeeld. ‘De luifel is slim in elkaar gezet en behoort daarom tot één van mijn favoriete producten van Hendriks. Ook is het mooi dat de luifel geschikt is voor het seizoen en we raden dan ook aan er een stalen Prenox frame bij te nemen zodat je er ook echt het hele seizoen van kan genieten’, aldus Thom over de Lucca luifel.

Het favoriete product van... Thom

‘Groot voordeel is de combinatie van de Lucca luifel met het Hendriks koppelsysteem. Dit systeem is uniek in zijn soort en wordt alleen in ons atelier gemaakt. Door de combinatie staat het geheel als een huis en sluit de tent heel strak aan op de luifel. Ook is klapperen verleden tijd mede doordat de dakliggers en staanders door stoksleuven gaan die inritsbaar zijn. En er loopt ook geen water tussen de luifel en tent meer door, omdat de aansluiting met ons koppelsysteem perfect is!’ Natuurlijk zijn er nog een aantal voordelen aan de Lucca luifel volgens Thom. Zo kan hij zonder de zijwanden ook als caravanluifel gebruik worden, super handig als je op doorreis bent. Wil je wel de zijwanden dan zijn deze er makkelijk in te ritsen, wat een goede aansluiting geeft en erg makkelijk is in gebruik. En is de luifel voorzien van stormbandgespen. Klein nadeel is wel dat zonder het Hendriks koppelsysteem de luifel wat lastig op te zetten is.

‘In de winkel heb ik deze luifel natuurlijk al een heel aantal keren opgezet, maar ook op de campings waar ik kom zie ik met grote regelmaat onze Lucca luifel voorbij komen. Het is dus echt een populair artikel, waar ook in de winkel veel vraag naar is.’ En wij begrijpen wel waarom, want de Lucca luifel is uniek in zijn soort en een echte Hendriks luifel waar we super trots op zijn.

Het favoriete product van... Thom

Ben je nou n ieuwsgierig geworden naar het favoriete product van Thom? kom dan zeker een kijkje nemen in onze showroom, hier staat de Lucca voortentluifel namelijk op en kan je hem eens goed bekijken. De luifel is verkrijgbaar in 2 kleuren, blauw en antraciet. En natuurlijk zijn de meest voorkomende aten verkrijgbaar, dus we zien je graag in onze winkel in Ermelo! 

De Lucca luifel is ook online verkrijgbaar >>