• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het favoriete product van: Wouter

Het favoriete product van: Wouter

Deze keer de beurt aan Wouter, onze tenten topper! Wouter is inmiddels alweer 5 jaar werkzaam bij Kampeerwereld Hendriks en je vindt hem op de tweede etage, onze tenten afdeling. Maar wat is nou het favoriete Hendriks product van onze Wouter? Hij heeft gekozen voor een tent, hoe kan het ook anders. De Bardani Airwolf 220 TC is zijn favoriete Hendriks product! Hij legt graag uit waarom. 

Het favoriete product van: Wouter

De Bardani Airwolf 220 is een opblaasbare bijzettent. De tent biedt ruimte aan 3 personen en heeft dan nog een klein 'voortentje' waar je spullen neer kan zetten of kan zitten. Zo heb je net iets meer comfort dan met een 'standaard' bijzettent. "De Airwolf is een opblaastent en daardoor staat hij snel.De tent heeft luchtbuizen in plaats van stokken, hier hoef je alleen maar lucht in te pompen en de tent staat," aldus Wouter over het opzetten van de Bardani Airwolf. Ook is hij erg te spreken over het materiaal dat gebruikt is door Bardani bij de Airwolf. Dit is technisch katoen: "Dit vind ik de prettigste stof om in te kamperen als ik naar Zuid-Europa ga. Dit komt doordat het doek 'ademt' en dus een erg prettig klimaat in de tent geeft." 

Bekijk de Bardani Airwolf hier >>

Het grootste voordeel is misschien wel het opzetgemak. Je hoeft de tubes alleen maar op te pompen en je tent is klaar voor gebruik! Ander groot voordeel vindt Wouter de ruimte: "Voor een bijzettent is hij erg ruim. De slaapcabine is groot, maar ook het voorste deel is ruim genoeg. Hierdoor kan je er ook los mee op vakantie." Dat gecombineerd met de fijne, ademende stof die gebruikt is, maakt dat de Bardani Airwolf een echte toptent. Enige nadeel vindt Wouter het gewicht, want de tent is wel een stukje zwaarder dan een stokkentent van technisch katoen. 

De tent heeft Wouter zelf nog niet uitgeprobeerd, maar hij heeft hem al wel ontelbaar veel keren opgezet. Wel heeft hij de ervaring met technisch katoen en het kamperen in warme landen: "In vergelijking met polyester is technisch katoen dan echt top!" Klanten die de Bardani Airwolf 220 hebben aangeschaft zijn erg positief over de tent, ze hebben vrijwel geen nadelen, enkel het gewicht is een minpunt.

De Bardani Airwolf 220 is onderdeel van de Airwolf serie van Bardani. Binnen deze serie zijn nog meer opblaastenten verkrijgbaar in diverse afmetingen en groottes. 

Het favoriete product van: Wouter