• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Het kampeerseizoen gaat bijna van start!

Het kampeerseizoen gaat bijna van start!

Wat ons betreft kan het niet snel genoeg zijn, maar gelukkig is het vanaf 24 maart weer zover: dan gaan de campings open! En het kampeerseizoen is dan officieel van start! Of je nu op pad gaat met de camper, tent of een echte seizoen kampeerder bent, jullie staan vast ook te springen om weer naar de camping te gaan! Net zoals wij weer helemaal klaar zijn voor een nieuw seizoen!

Vooral de seizoen kampeerder wrijft in zijn handjes nu de campings weer open gaan. Dat betekent dat de caravan weer van stal mag en de voortent er weer aan gehangen kan worden op de vaste seizoen plek. Veel seizoen kampeerders gaan namelijk vanaf april in de weekenden lekker naar de camping. Pasen, Hemelvaart en Pinksteren lenen zich natuurlijk bij uitstek voor een heerlijk, ontspannend kampeerweekend!

Maat niet alleen de seizoen kampeerder krijgt de kriebels nu de campings weer open gaan. Ook de zomer kampeerder komt helemaal in de kampeerstemming en snuffelt zo nu en dan alvast rond in onze winkel of webshop. Want wij hebben alles alweer klaar staan voor het nieuwe kampeerseizoen. Alle nieuwe snufjes, tenten en andere kampeeraccessoires. 

Het kampeerseizoen gaat bijna van start!

Op zaterdag 24 maart openen de meeste campings en kan de pret beginnen! Ook is dan onze winkel helemaal klaar voor het kampeerseizoen. Tevens zijn wij geopend op Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag en Tweede Pinksterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Al onze openingstijden vind je hier

Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.