• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Hoe ons product bij jou thuis komt

Hoe ons product bij jou thuis komt

Daar lig ik dan, bij jou op tafel! Want jij hebt mij gekocht en daar ben ik super blij mee. Maar voordat ik hier bij jou op tafel lag is er een heel traject aan vooraf gegaan bij Kampeerwereld Hendriks. Ik neem je graag mee op mijn reis zodat jij mij daarna op jouw reis mee kan nemen!

Hoe ons product bij jou thuis komt

Het begint allemaal bij de leverancier. Wanneer de inkoper van Hendriks op bezoek komt zet ik mijn beste beentje voor. Want ik wil natuurlijk heel graag mee naar Kampeerwereld! De leverancier en de inkoper bespreken alle producten en ook ik kom aan bod. Aan het einde van deze inkoopafspraak maakt de inkoper een lijst met alle producten die hij graag in de winkel wil verkopen. Na wat wikken en wegen is de lijst compleet en ik sta er op! Yes!

Dan lig ik een tijdje in het magazijn bij de leverancier te wachten en als de tijd rijp is word ik samen met alle andere producten in dozen gestopt. We gaan met z’n allen de vrachtwagen in richting Kampeerwereld Hendriks! Na een hobbelige rit komen we eindelijk aan bij het magazijn van Hendriks. Een aardige meneer neemt de doos mee waar wij in zitten om er vervolgens voor te zorgen dat we op de juiste plek terecht komen.

Terwijl ik in de doos vervoerd werd naar de winkel is er nog iets ander gebeurd bij Kampeerwereld Hendriks. Want naast een grote winkel in Ermelo hebben zij ook een webshop waarop ik verkocht ga worden. En om ervoor te zorgen dat ik er tip top uitzie op de site zit er een heel team op de webshop die daarvoor zorgt. Eerst word ik in het systeem gezet wat er later voor zorgt dat ik ook online te vinden ben. Wanneer ik in dit systeem sta gaat er een content medewerker aan de slag om mij zo mooi mogelijk online te krijgen. Eerst word ik aan de goede productgroep gekoppeld zodat jij mij makkelijk kan vinden op de website van Kampeerwereld. Vervolgens worden er een paar mooie foto’s bij gezet. Ook worden alle specificaties die ik als product heb zo compleet mogelijk ingevuld. Zo weet jij mijn afmeting, hoeveel ik weeg en welke kleur ik heb. Superhandig toch, als ik met jou mee op reis ga!

Dan is het nu aan de content medewerker van Hendriks om mij zo goed mogelijk te omschrijven en ervoor te zorgen dat ook de tekst klopt die online komt te staan. Als dit eenmaal gebeurd is ben ik klaar voor het world wide web!

Hoe ons product bij jou thuis komt

En terwijl de webshop mij online heeft gezet, heeft het team van Kampeerwereld Hendriks er in de winkel in Ermelo voor gezorgd dat ik sta te shinen! Aan een mooie hanger, netjes gevouwen op een tafel of gaaf gepresenteerd op een rek. Alle producten worden met zorg voor jou in de winkel neergelegd. Ik krijg een prijskaartje zodat je precies weet wat je voor mij moet gaan betalen. Ook krijg ik een beveiligingslabel zodat je niet zomaar met mij naar buiten kan lopen. En als je mij eenmaal gevonden hebt dan gaan we samen naar de kassa om af te rekenen. Eenmaal buiten kan ons avontuur beginnen!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je mij niet in de winkel in Ermelo hebt gevonden. Maar dat je mij online hebt gezien. Dan gaat het proces natuurlijk even iets anders. Wanneer je mij gevonden hebt en besloten hebt dat je mij graag mee wilt nemen op je volgende avontuur, gooi je mij in het winkelmandje van kampeerwereld.nl. Als je alles hebt gevonden kan je daar gaan afrekenen. Je vult alle gegevens in, zo weet Kampeerwereld Hendriks precies waar ze mij heen moeten sturen. Als je de bestelling dan geplaatst hebt begint het verzend traject. Allereerst word ik uit de winkel gehaald samen met alle andere bestellingen. Vervolgens stopt een aardige magazijnmedewerker mij in een doos en plakt de goede adressticker op de doos. Aan het einde van de dag komt de post alle pakketten ophalen om ons naar een distributiecentrum te brengen. Vanuit dit centrum worden de pakketten gesorteerd om de volgende ochtend met de bezorger mee te gaan. Zo zitten we allemaal gezellig voor een paar uurtjes in de bus bij de pakketbezorger!

Hoe ons product bij jou thuis komt
Hoe ons product bij jou thuis komt

En dan gaat jouw deurbel! De bezorger staat voor de deur met een pakket van Kampeerwereld Hendriks. Daar zit ik in, klaar om samen met jou op avontuur te gaan.

Zo, nu weet je een beetje hoe ik hier vandaag terecht ben gekomen op jouw keukentafel. Bedankt dat je mij gekocht hebt!