• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Kamperen tijdens corona crisis

Kamperen tijdens corona crisis

We kamperen al sinds jaar en dag. Midden jaren twintig werden de eerste kampeerterreinen in Nederland geopend en ging men steeds vaker op vakantie met de tent of caravan. Nog steeds genieten we enorm van een kampeervakantie, hoewel die er in de deze tijd net even anders uit gaat zien. Daarom geven wij je in deze blog wat leuke campingtips en kijken we naar de mogelijkheden van 2020 voor het kamperen in een 1,5 meter samenleving!

Dit jaar is het kampeerseizoen net even iets anders van start gegaan dan normaal. Nu we waarschijnlijk deze zomer niet de grens over gaan, is dit een mooie kans om te ontdekken wat Nederland allemaal te bieden heeft. Zo kun je zelfvoorzienend kamperen of een camping zoeken met privé sanitair. Waar je ook heengaat, je kunt er altijd op uit in de natuur of nieuwe dingen ontdekken! Van een fietstocht door prachtige bosgebieden, een wandeling over het strand of cultuur snuiven. Voor een heerlijke vakantie hoef je dus zeker niet de grens over!

Kamperen tijdens corona crisis

Om veiligheidsredenen zijn alle toiletgebouwen momenteel gesloten. Hierdoor heb je geen toegang tot de sanitaire voorzieningen zoals je die gewend bent. Maar niet getreurd! Veel campings zijn nog open en daar kun je gewoon terecht als je zelfvoorzienend bent. Op onze website hebben wij voor jou speciaal artikelen geselecteerd om je op weg te helpen. Zo heb je zelf alles bij de hand voor het toilet, de douche, de afwas en om een wasje te doen. Hierdoor kun je toch lekker op pad in eigen land om met het gezin van de natuur te genieten!

Bekijk hier alles voor zelfvoorzienend kamperen>>

Kamperen tijdens corona crisis

Wel de kampeerervaring beleven, maar toch niet naar de camping dit jaar? Ga dan tuinkamperen! Ten eerste is dit superleuk voor de kids, maar ook kun je van het moment gebruik maken om jouw kampeerspullen te testen voor het volgende seizoen. Handig toch? Gezellig buiten eten, spelletjes spelen, heerlijk relaxen in de buitenlucht en bovenal gewoon genieten van elkaar. Zo heb je toch de vakantie ervaring met alle voorzieningen van thuis!

Lekker genieten in de buitenlucht met het gezin op kampeerterrein de Lievelinge! De plekken zijn nu extra ruim en voorzien van eigen toiletvoorzieningen, ook wel Dixieland genoemd. Je kunt ook een douchecabine huren zodat jullie rustig de tijd hebben om weer fris en fruitig voor de dag te komen. De kinderen kunnen vrijuit spelen en zwemmen (niet in groepjes). Zo kun je als gezin ongestoord genieten van elkaar en de buitenlucht! Wel even van tevoren reserveren.

Kamperen tijdens corona crisis

Op maar 3km afstand van het Noordzeestrand vind je de luxe camping Strand49. De strandcamping is omringt met duinen en ligt op een goede locatie voor een heerlijke wandeling of fietstocht! Op de standplaatsen is privé-sanitair aanwezig, zo kun jij lekker genieten van een zorgeloze kampeervakantie. Let op! De camping opent weer na 1 juni.

Kamperen tijdens corona crisis

Op vakantiepark RCN de Jagerstee kun je zelfvoorzienend kamperen of een standplaats boeken met privé sanitair. Het park bevindt zich op de Veluwe en hier beleef je een 100% wildgarantie. Van konijntjes op de camping tot edelherten in de bosrijke omgeving. Een perfecte kampeervakantie voor de natuurliefhebber!

Kamperen tijdens corona crisis

Op de in 2018 opnieuw geselecteerde mini-camping door de ANWB, kun je in alle rust genieten van jouw kampeervakantie. Zo kun je verblijven op één van de 25 kampeerplekken met privé sanitair of kun je overnachten in een lodge of kampeerhuisje. Hier kun je even lekker ontsnappen aan alle drukte uit het dagelijks leven en genieten van een bosrijke omgeving en gezellige boerendorpjes.

Kamperen tijdens corona crisis