• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
KCK Minitest; de Human Comfort Gentilly en Ablis

KCK Minitest; de Human Comfort Gentilly en Ablis

In de KCK worden met grote regelmaat nieuwe producten getest. Zo ook in het mei nummer, hierin werden de Human Comfort Gentilly slaapmat en de Human Comfort Ablis hoes getest. De producten kregen het predicaat ‘Aanrader’ en deze 2 aanraders vind je bij ons in de winkel en webshop!

Al vele jaren vinden jullie het merk Human Comfort in onze collectie. Human Comfort staat voor het thuisgevoel dat ook mee wordt genomen op vakantie. Dus comfort en kwaliteit bij het slapen, want juist tijdens je vakantie wil je lekker slapen toch? Daarnaast staat ook gebruiksgemak voorop. Op beide punten scoren de twee Human Comfort producten goed bij de minitest van KCK. En eigenlijk kunnen wij dat alleen maar beamen!

Human Comfort Gentilly 10

Om te beginnen is KCK erg positief over de Human Comfort Gentilly slaapmat. De mat is snel opgeblazen dankzij het grote ventiel. Hij zuigt zich snel vol en ook het leeg laten lopen van de mat is kinderspel. Verder worden er fijne materialen gebruikt bij de Gentilly van Human Comfort. Hij is gemaakt van sterk polyester en de bovenlaag is elastisch met anti-slip coating. Wat erg comfortabel ligt.

De Human Comfort Gentilly 10 is verkrijgbaar in 3 afmetingen: de 1-persoons mat (198x10x68), de EW (198x10x76) en de Duo (201x10x132).

Human Comfort Ablis

De Human Comfort Ablis is een slaapmat hoes die je voor extra comfort om je slaapmat kan doen. De elastische hoes is gemaakt van bamboemateriaal en gevuld met een 3D fibre. Dus door deze hoes om je slaapmat te doen heb je minder last van kou. Ook kan je van 2 losse slaapmatten één comfortabel matras maken. De bamboevezel is overigens antibacterieel en anti-allergisch en reguleert de temperatuur.

De Human Comfort Ablis is verkrijgbaar in een Double versie, hierin kunnen 2 slaapmatten, en een Single versie voor een 1-persoons slaapmat.

Voor vragen over deze producten van Human Comfort kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, of kom gezellig een keertje langs ind e winkel! 

KCK Minitest; de Human Comfort Gentilly en Ablis