• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Esther

De werkdag van Esther

Hallo! Mijn naam is Esther en ik sta je graag te woord bij de informatie balie. Niet alleen aan de balie maar ook via de telefoon, mail en Whatsapp beantwoord ik graag al jouw vragen. Welkom bij mijn werkdag!

Mijn dag begint wanneer mijn wekker gaat. Meestal blijf ik nog even een kwartiertje liggen en ga ik dan douchen. Dit is mijn momentje van wakker worden en tot mezelf komen. Na het douchen kleed ik me aan, doe ik mijn haar en make-up en maak ik ontbijt. Dit is meestal yoghurt met muesli of een appel als ik haast heb.

Als ik op mijn fiets stap heb ik standaard mijn oordopjes in en luister ik naar muziek. Ik fiets altijd langs mijn paard en voer hem vaak mijn klokhuis. Ik kom meestal een kwartier te vroeg aan op het werk zodat ik nog een glas water kan drinken en op tijd op mijn afdeling ben. Ik begin dan met het opstarten van de pc, het aandoen van de verlichting, de tv en de kassalampjes en het groeten van degene die die dag achter de kassa staat. Hierna kijk ik of er nog bijzonderheden zijn en als dit niet zo is pak ik het krukje om de winkeldeur te openen.

Na het openen van de winkel kijk ik de nieuwe berichten van klanten door of er bijzonderheden zijn voor de picklijst. Berichten van klanten komen via verschillende kanalen binnen; whatsapp, email, facebook en instagram. De picklijst is een lijst met artikelen die uit de winkel moeten worden verzameld voor de bestellingen die via de website geplaatst zijn. Na het aanpassen van eventuele bijzonderheden print ik de picklijst en breng ik, of iemand van de kassa wanneer ik op mijn plek moet blijven, deze rond. Als dit gedaan is ga ik mails, Whatsapp en alle andere berichten beantwoorden. Tussendoor houd ik de kassa in de gaten en help ik de klanten die naar mijn balie komen of naar de winkel bellen. Na alle mail en berichten beantwoord te hebben loop ik meestal even naar de ruimte achter de informatiebalie om te kijken hoeveel bestellingen er ongeveer liggen.

Onderhand is het meestal bijna twaalf uur en overleg ik met mijn collega's hoe de pauzes verdeeld worden. Ik ga op pauze en check hier mijn telefoon. Ik maak een praatje met collega’s en eet mijn lunch. 

Na de lunch check ik weer de openstaande klantenservice vragen, wat ik tussendoor eigenlijk continu doe, en print ik de nieuwe picklijst. Als deze is rondgebracht houd ik me bezig met het helpen van klanten, het invoeren van nieuwe klanten in het systeem, het uitpakken en beveiligen van producten en alle bijkomende taken. Omdat ik middenin de winkel zit heb ik een goed overzicht over wat er in de winkel gebeurt. Dit vind ik heel leuk en gezellig.  

Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Esther

Aan het einde van de dag controleer ik of alle pakketten gepickt en verzonden zijn. Wanneer producten toch niet op voorraad blijken te zijn mail ik klanten over de wijziging van levertijd. Daarna wordt de winkel afgesloten en sluit ik ook mijn pc en andere zaken af.

Ik stap weer op mijn fiets naar huis waar Kelvin meestal al eten aan het koken is. Hij werkt door de weeks en is dus de zaterdagen vrij. We eten samen en gaan daarna hardlopen, hond uitlaten, langs mijn moeder of een serie kijken. Als het nog licht is ga ik ook wel eens paardrijden na het eten.  
Dit is ongeveer een doorsnee dag van mij.  

Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Esther