• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Thimo

Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Thimo

Hoi! Ik ben Thimo en ik ben werkzaam in het magazijn van Kampeerwereld Hendriks. Voornamelijk regel ik alles met betrekking tot de webshop orders. Graag neem ik je mee in een dag uit mijn leven als ik aan het werk ben bij Hendriks!

Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Thimo

Rond kwart over 8 sta ik op. Ik drink even wat en poets dan mijn tanden. Even rustig de dag opstarten. Als ik klaar ben dan stap ik meestal rond half 9 op de fiets om richting Kampeerwereld te fietsen. Om 10 voor 9 kom ik hier aan! 

De computer gaat aan en terwijl die opstart zet ik de afvalcontainers buiten. Ook haal ik de rolcontainers van PostNL naar binnen zodat we die weer kunnen vullen met nieuwe pakketjes. Nadat de computer is opgestart en ik mijn koffie op heb ga ik aan de slag met de incomplete orders van de voorgaande dag. Ook check ik de overgebleven retourzendingen.

Tijd voor koffie!

Rond half 11 doen we met de collega’s van de begane grond een lekker bakje koffie. Even een beetje kletsen over het weekend om daarna weer verder te gaan met de werkzaamheden. Want iedere ochtend worden er lijsten geprint met alle artikelen van de webshopbestellingen. Deze lijsten worden verdeeld onder de collega’s en inmiddels beginnen de eerste karren met artikelen binnen te komen. Deze verwerk ik in het systeem om ze vervolgens in te pakken. Tegen de tijd dat ik een groot deel van deze bestellingen heb ingepakt is het tijd voor mijn lunchpauze.

Na de lunch pak ik nog wat bestellingen in en ga ik verder met de bijzondere pakketten, bijvoorbeeld stukgoed en pallets. Ook check ik of er incomplete bestellingen zijn zodat ik deze apart kan houden en de klantenservice hierover kan inlichten. Natuurlijk hou ik zo mijn werkplek ook wat overzichtelijker. De karren en lijsten met nieuwe bestellingen blijven gedurende de dag gewoon binnenstromen, dus halverwege de middag ga ik hier weer druk mee aan de slag. Ook komt aan het einde van de middag de bezorger van PostNL alle retourpakketten van het weekend brengen. Tussen het inpakken van de nieuwe pakketten handel ik ook deze retourzendingen af.

Als alle pakketten zijn ingepakt is het wachten op PostNL, meestal komen die rond kwart over 5 alle pakketten ophalen! Het laatste deel van mijn werkdag gebruik ik om alles weer een beetje op orde te krijgen. Ik ruim wat op, loop de resterende retouren na en check de incomplete bestellingen. Als laatste haal ik de afvalcontainers weer naar binnen en sluit ik het magazijn af. Mijn werkdag zit erop! Samen met de collega’s wacht ik nog even tot het pand en hek is afgesloten om vervolgens lekker naar huis te fietsen!  

Mijn werkdag - Een dagje meelopen met Thimo