Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Na 18 jaar trouwe dienst gaat Marjan ons verlaten

Ongeveer 18 jaar geleden begon Marjan van Panhuis bij Kampeerwereld Hendriks. Marjan is begonnen op de kerstafdeling als ‘ballendame’ en daarna verder gegaan op de outdoor afdeling. Naast het verkopen van kleding en het klantencontact heeft Marjan ook altijd veel gedaan met de winkelaankleding en etaleren. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan en na 18 jaar heeft Marjan besloten om lekker te gaan genieten van haar welverdiende pensioen!

“De tijd is echt heel erg snel gegaan, het is voorbij gevlogen! In al die jaren heb ik het echt ontzettend leuk gehad en heel veel plezier gehad in mijn werk en met de collega’s. Eerlijk waar is er geen dag geweest dat ik met tegenzin naar het werk gekomen ben, het was gewoon elke dag een feest om te komen. Lekker bezig zijn in de winkel en in die 18 jaar heb ik er heel erg veel plezier in gehad klanten te helpen in de winkel.”

Na 18 jaar trouwe dienst gaat Marjan ons verlaten

“Jeetje, dat zijn er natuurlijk wel een heel aantal geweest. Maar ik weet nog heel goed dat ik hier net begon, op de kerstafdeling, en we aan lange tafels zaten om alle kerstballen toen nog met de hand een label te geven voor de prijzen. We hebben ontzettend gelachen in die tijd en dat zal ik niet snel meer vergeten.”

Maar er is nog iets dat Marjan in al die jaren niet snel zal vergeten: “Toen ik op de outdoor afdeling werkte was er altijd een ouder echtpaar uit Friesland. De man belde in het voorjaar altijd op om te vragen naar de Fjällräven broeken en vroeg dan naar ‘de dames van de pantalonafdeling’. Hij bedoelde mij en collega Gerda, maar we hebben daar altijd ontzettend om gelachen, de pantalonafdeling.” Ook heeft Marjan hele goede herinneringen aan de personeelsfeestjes: “Die waren altijd heel erg leuk.”

“Natuurlijk de collega’s, die inmiddels al een beetje aanvoelen als familie. Ik heb hier nu 18 jaar gewerkt en met sommige collega’s werk ik al jaren samen, dus die ga ik wel missen. Natuurlijk heb ik ook een hoop collega’s zien komen en gaan. Maar ook zal het contact met de klanten een gemis worden. In al die jaren heb ik een aardige klantenkring opgebouwd en mensen herkennen mij ook echt als die ‘oudere mevrouw met de bril’, wat natuurlijk erg leuk is .” En natuurlijk gaan wij en de klanten Marjan ook heel erg missen in de winkel!

Na 18 jaar trouwe dienst gaat Marjan ons verlaten

“Ik wil echt meer gaan fietsen, wandelen en tennissen. Dat doe ik nu al wel, maar veel te weinig en straks heb ik daar veel meer tijd voor. Ook ben ik sinds kort begonnen met tekenen. Nu teken ik nog dingen na in zwart wit, maar misschien als het goed gaat wil ik daarna wel gaan schilderen.” Ook vind Marjan reizen en weekendjes weg gaan erg leuk: “Ook daar heb ik nu meer tijd voor en kan je spontaner eens een weekend op stap!”

Na 18 jaar trouwe dienst gaat Marjan ons verlaten

“NATUURLIJK! Lekker shoppen en af en toe mijn oud-collega’s even opzoeken om bij te kletsen!”

Na 18 jaar trouwe dienst gaat Marjan ons verlaten
Op dit artikel reageren
E-mailadres:
Je emailadres
wordt niet gepubliceerd
Je naam: