• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Nieuw bij Kampeerwereld: Isabella North Nature Experience Center

Met trots presenteren wij als eerste in Nederland de North Nature Collectie van Isabella Voortenten. Onze showroom is voor een deel omgebouwd tot een echt North Nature Experience Center. Als Kampeerwereld Hendriks hebben wij de primeur om dit unieke concept te mogen presenteren.

Isabella Voortenten wil met deze collectie een totaalbeleving creëren. De collectie bestaat dan ook niet alleen uit voortenten maar biedt de kampeerder ook bungalowtenten, meubels, keukengerei en andere accessoires en kampeermeubelen. Samen genieten van de natuur tijdens het kamperen staat hierbij centraal. 

Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe Capri North van Isabella Voortenten, een lichte voortent die bruikbaar is voor alle seizoenen. Ideaal voor de rondtrekkende kampeerder, want zo zie je nog meer van de natuur. De North Nature collectie heeft veel nieuwe accessoires, zoals de Balder North stoel en het Isabella North servies. Aan het uiterlijk van de nieuwe collectie is veel aandacht besteed waardoor alles perfect bij elkaar past voor de ultieme kampeerervaring. 

Maar Isabella heeft een grote collectie van andere modellen, waaronder de nieuwe Sun Shine Plus Zonneluifel. Ook is de Ventura collectie uitgebreid en kun je nu de nieuwste Ventura Air modellen bewonderen in onze winkel.

Nieuw bij Kampeerwereld: Isabella North Nature Experience Center

De producten binnen de North Nature Collectie zijn door het gebruik van kleur op elkaar afgestemd en hebben een moderne uitstraling. De kleuren blauw, grijs en beige die zijn gebruikt, vormen samen een heel natuurlijk geheel en verwijzen duidelijk naar de Noordelijke Scandinavische sfeer. 

In onze showroom in Ermelo vind je dit unieke concept van Isabella Voortenten. Hier kan je de complete North Nature Collectie bekijken en meemaken. 

Nieuw bij Kampeerwereld: Isabella North Nature Experience Center
Nieuw bij Kampeerwereld: Isabella North Nature Experience Center
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.