• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Op avontuur in een zelf gebouwde camper

Op avontuur in een zelf gebouwde camper

Michelle en Lance, een avontuurlijk koppel dat graag reist en er op uit trekt. Samen gingen zij op zoek naar hun ideale kampeervoertuig en kwamen uiteindelijk uit bij een zelfgebouwde camper waar je u tegen zegt! Wij spraken de in Ermelo, vlak voordat ze weer op avontuur gingen! 

Wanneer we Michelle van Earth Cruiser spreken heeft ze nog een kleine jetlag van de reis uit Australië. Niet heel gek, want diezelfde ochtend nog kwamen zij en haar man Lance aan in Nederland. Daarna zijn ze direct door gegaan naar het 4X4 Centrum Ermelo waar hun geliefde kampeervoertuig staat. Tijdens dit flitsbezoek spraken wij Michelle over hun bijzondere vervoersmiddel waar ze mee op avontuur gaan. 

Op avontuur in een zelf gebouwde camper

Michelle en Lance gaan op avontuur met de Earth Cruiser EXP. Het is met recht een indrukwekkend voertuig te noemen. Groot, hoog en met enorme wielen. Hoe kom je bij zo'n kampeermiddel vraag je je al snel af wanneer je naast dit 'gevaarte' staat. "Lance en ik zijn altijd heel erg dol geweest op reizen en avontuur. Maar konden nooit een middel vinden dat helemaal aan onze eisen voldeed. Daarom hebben we dit voertuig helemaal zelf gebouwd," legt Michelle uit. In 2008 is dit exemplaar de weg op gegaan, een unieke wagen die nog nergens ter wereld te vinden was.  

Hoe komt de Earth Cruiser in Ermelo terecht?

Maar hoe komen Michelle en Lance met hun Earth Cruiser nou in Ermelo terecht? "Wij doen mee aan de Budapest Bamako Run voor het goede doel en deze race start in Budapest. Onze Earth Cruiser naar Amsterdam verschepen was het makkelijkste, daarbij kennen we Fred van het 4X4 Centrum Ermelo ook en was de connectie snel gemaakt. En hier kunnen we nog de laatste checks doen en bij Kampeerwereld onze laatste benodigdheden inslaan voor het avontuur," legt Michelle uit over hun keuze voor Ermelo. En wij geven ze groot gelijk, want een avontuur begint natuurlijk ook bij Kampeerwereld Hendriks!

Op avontuur in een zelf gebouwde camper

Michelle en Lance zijn echte avonturiers en dol op reizen. Maar hebben ze eigenlijk al veel van de wereld gezien met hun Earth Cruiser? "Eigenlijk hebben we nog niet zoveel mooie reizen gemaakt als we hadden gewild. Want nadat we onze eigen Earth Cruiser hadden gebouwd was er daarna veel vraag naar onze custom made kampeerauto's. Lance is hier heel erg druk mee geweest." Toch hebben Michelle en Lance al een aantal mooie trips gemaakt. Zo hebben ze al veel rondgereden in hun eigen staat Oregon, maar ook het westelijk deel van Amerika hebben ze al ontdekt. 

De truck is ook al in Canada geweest, waar Lance en Michelle een mooie rondreis hebben gemaakt. Ten slotte is misschien de meest bijzondere bestemming tot nu toe Maleisië geweest. Daar zijn Michelle en Lance geweest om vrijwilligerswerk te doen. 

Natuurlijk raken wij ontzettend geïnspireerd door reizigers als Michelle en Lance, die met hun eigen ontworpen kampeervoertuig de wereld over trekken. Of je nu met het gezin naar de camping gaat op de Veluwe, gaat backpacken in Azië of met een bijzonder voertuig de wereld over gaat, voor ieder avontuur kan je terecht bij ons, kijk maar naar Lance en Michelle met hun Earth Cruiser!

Het kindje van Michelle en Lance, hun eerste voertuig en ontworpen in Australië. De Earth Cruiser EXP is gemaakt voor reizen over de hele wereld, van camping in Zuid-Afrika tot besneeuwde wegen in IJsland. Het dak kan verhoogd worden waardoor je een luxe en ruime camper hebt en je kan hem helemaal custom made laten maken. 

Op avontuur in een zelf gebouwde camper
Op avontuur in een zelf gebouwde camper