• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Vakantie vieren in & om het huis

Vakantie vieren in & om het huis

Breng jij de zomervakantie dit jaar ook thuis door wegens het coronavirus? Dan hoef jij je zeker niet te gaan vervelen! Er zijn genoeg manieren om heerlijk bezig te blijven en te relaxen in en om het huis. Denk maar aan een warme zomerdag afsluiten met een heerlijke BBQ, lekker ontspannen in de tuin in je relaxte stoel of een watergevecht houden met de kinderen. Wij zetten alles voor een geslaagde vakantieperiode bij jou thuis voor je op een rijtje!

Snel links naarBarbecue's | BBQ accessoires |  Relaxen | Zwembaden

Vakantie vieren in & om het huis

Barbecue
In de zomer ontkom je er bijna niet aan, de herkenbare barbecue lucht waarvan het lijkt dat die je soms overal achtervolgt. Op een mooie dag is het natuurlijk ook heerlijk om lekker buiten te eten. Heerlijk met zijn tweeën, met het gezin of met wat goede vrienden. Want zeg nou zelf, wie houdt er niet van een heerlijk stukje vlees, vis of groenten van de BBQ? Voor elke barbecueliefhebber of voor wie graag de grillmeister uithangt, hebben wij alles om de maaltijd tot een succes te maken! Maak jij liever alles klaar op een elektrische barbecue, een gas barbecue of heb je liever de rokerige smaak van een houtskool barbecue? Wat je ook kiest, het gaat erom dat je plezier hebt in het klaarmaken van een smakelijke maaltijd waar je samen van kan genieten!

Barbecue accessoires
Naast barbecues zijn er ook barbecue accessoires die dit gemakkelijker of nog lekkerder kunnen maken. Denk maar aan briketten en houtsnippers en specerijen om een bepaalde smaak toe te voegen. Om zo lang mogelijk plezier te kunnen hebben van je BBQ, hebben wij ook de benodigde beschermhoezen en schoonmaak benodigdheden. Laat het mooie weer maar komen!

Gasbarbecues Weber BBQ's Cobb  BBQ accessoires Open vuur

Vakantie vieren in & om het huis

Campingstoelen
Ben je het binnen zitten zat en wil je graag lekker in de buitenlucht zijn? Ga dan heerlijk relaxen in je eigen tuin! Op een droge dag gaat er niets boven heerlijk in je comfortabele stoel neerploffen.

Hangmatten
Of als je een drukke dag hebt gehad, heerlijk even een dutje doen in een hangmat! Er gaat niets boven even heerlijk ontspannen. Hoe fijn is het dan dat dit gewoon in je achtertuin kan? In alle rust genieten of met muziek in de tuin voor de liefhebbers onder ons. Is het wat warmer buiten of ben je sowieso al niet zo’n zonaanbidder? Dan is het zeker handig om gebruik te maken van een parasol.

Tuinverlichting
Ook kan je jouw tuin opleuken met wat tuinverlichting. Dit geeft niet alleen een leuke uitstraling en gezelligheid, maar zorgt er ook voor dat je er in de late uurtjes nog goed verlicht bij zit. Wat je ook nodig hebt om je dag zo comfortabel mogelijk door te brengen, wij hebben het voor je!

Vakantie vieren in & om het huis
Vakantie vieren in & om het huis

Zwembad
Lekker bankhangen kan verleidelijk zijn, maar dat gaat na een tijdje ook vervelen. Ook de kids zullen graag het nodige te doen willen hebben om een leuke zomervakantie te hebben. Geen paniek! Wij hebben alle benodigdheden om lekker actief buiten bezig te zijn en tegelijkertijd van het zonnetje te kunnen genieten. Zo is bijvoorbeeld met een eigen zwembad verkoeling altijd dichtbij! Lekker pootjebaden of een luchtbed opblazen en lekker dobberen.

Spelletjes
Met de spellen van Outdoor Play kan je vervolgens de strijd buiten met elkaar aangaan! Heb je een grote tuin? Dan is de slagbal set een leuke en actieve optie. Ook kan je lekker ringwerpen of mikado spelen. We wonen natuurlijk wel in een land met een onregelmatig klimaat. Mocht het dus een wat slechtere dag zijn, dan hebben wij ook genoeg speelgoed en spellen om binnen lekker fanatiek bezig te zijn. Gezellig een kaartspelletje doen onder het genot van een snack of wat dacht je van een bowling set voor op de eettafel. Al met al is er dus genoeg vertier om van de zomer thuis een succes te maken!

Zwembaden Tuin spelletjes Luchtbedden Bordspellen Alle spelletjes

Hieronder zetten wij nog wat andere tips voor vermaak in en om het huis:

  • Watergevecht: Een warme zomerdag vraagt om een watergevecht! Pak die waterpistolen er maar bij en vul die waterballonnen! Zo koel je lekker af terwijl je actief bezig bent. Dit kan je natuurlijk ook moeilijker maken door een speelveld te maken met hindernissen en schuilplekken.

  • Waterpret: Ook leuk is de Summertime Splash Aardappel. Deze vul je met een waterballon, stelt de timer in en overgooien maar! Wie oh wie krijgt als eerste een plens water over zich heen? 
Vakantie vieren in & om het huis