• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wandelroutes: met een timelapse over de Veluwe

De Veluwe, eigenlijk letterlijk de achtertuin van Kampeerwereld Hendriks. Toen de timelapse van Rick Kloekke in het nieuws kwam, konden wij dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een prachtige film over onze omgeving! De film inspireerde ons om een aantal prachtige wandelroutes uit te stippelen langs de punten die je voorbij ziet komen in de film van Rick. 

Speciaal voor iedere wandel- en fiets liefhebber hebben wij een aantal leuke routes uitgestippeld op de kaart van Google Maps. Maar ook alle natuurjunkies kunnen hiermee uit de voeten. Op de kaart zie je blauwe punten aangegeven, dit zijn alle punten waar Rick Kloekke zijn timelapse heeft opgenomen. Wij zijn met deze punten aan de slag gegaan en hebben er een aantal routes uit gehaald. En we hebben in de buurt van deze punten een aantal leuke, andere activiteiten gezocht. 

Naast de blauwe punten die onze timelapse held op de kaart heeft gezet, zie je ook een heleboel andere punten. In de legenda aan de zijkant kan je precies zien waar de icoontjes voor staan. Maar om het makkelijk te maken ook even een kleine uitleg!

Wandelroutes: met een timelaps over de Veluwe

Eten & Drinken

De oranje icoontjes staan voor ‘Eten & Drinken’, op deze punten kan je even uitrusten van de wandeling en genieten van een kopje koffie of een lekkere lunch! Zo kan je daarna weer met een volle maag en goede zin je wandeling hervatten.

Wandelroutes: met een timelaps over de Veluwe

Bezichtigingen

De gele icoontjes die je in de kaart ziet staan voor ‘Bezichtigingen’. Dit zijn bijvoorbeeld uitkijktorens die je een mooi uitzicht geven over de natuur van de Veluwe. Maar ook de Schaapskooi in Ermelo vind je tussen deze bezichtigingen en Radio Kootwijk.

Wandelroutes: met een timelaps over de Veluwe

Activiteiten

Ben je nou heel fanatiek en wil je tijdens je wandel- of fietstocht ook nog even een activiteit ondernemen, dan hebben we ook aan jou gedacht! Er staan op de kaart grijze icoontjes, die geven activiteiten aan. Bijvoorbeeld apenkooien in het klimbos!

Wandelroutes: met een timelaps over de Veluwe

Slapen

Ga je nou voor een meerdaagse fiets- of wandeltocht dan vind je op de kaart groene icoontjes. Deze geven mooie natuurkampeerterreinen weer. Hier kan je een nachtje tot rust komen en genieten van de mooie natuur. De volgende dag pak je gewoon de route weer op.

Natuurlijk ben je zelf vrij om een mooie route te maken met deze kaart. Dit kan je doen door te wandelen, fietsen maar je kan ook met de auto een aantal van de punten uit de timelapse gaan bekijken! Zeker de moeite waard om deze mooie stukjes natuur te zien! Maar wij hebben in de kaart ook een aantal routes voor je neergezet. Ze zijn verspreid over de kaart en we hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de punten uit de video. Dus misschien zit er wel een leuke route voor jou bij, en anders maak je zelf toch gewoon een mooie!

Nick
Over Nick
Nick heeft jarenlange ervaring op de werkvloer als (voor) -tenten en outdoor specialist. Tegenwoordig kan hij aardig overweg met SEO.