• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Welcome to Sweden and the world of Fjällräven

Welcome to Sweden and the world of Fjällräven

Een uitnodiging van Fjällräven om een kijkje te nemen in het opleidingscentrum Vinkelladan bij Stockholm, daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Onze Winny en Anita gingen samen het vliegtuig in richting Zweden waar zij twee dagen onder gedompeld zijn in de Fjällräven denkwijze!

Samen met ongeveer 20 anderen genodigden werd er op Arlanda gevlogen, een luchthaven bij Stockholm. Na een busreis werd iedereen ontvangen op Vinkelladan met een heerlijke lunch gevolgd door een presentatie over de geschiedenis van Fjällräven.

Na een rondleiding wordt de visie van Fjällräven al snel duidelijk: het merk staat voor duurzaamheid, opleiding en genieten van de natuur. Bij alles dat Fjällräven doeet of maakt worden deze punten absoluut niet vergeten. 

Welcome to Sweden and the world of Fjällräven

Aan het einde van de dag werd er door de specialisten van Fjällräven een workshop visual merchandise gegeven, zodat Winny en Anita precies weten hoe Fjällräven in onze winkel gepresenteerd moet worden. Na deze workshop kon er genoten worden van een lekker diner om de hongerige magen te vullen. Dit was ook wel nodig want de nacht zou worden doorgebracht in een echt tentenkamp. 

Welcome to Sweden and the world of Fjällräven

Te voet is de groep naar het tentenkamp gegaan. Dit kamp bestond uit een aantal tenten, opgezet op pallets zodat de ondergrond mooi vlak was. Voor het slapen heeft iedereen nog genoten van de prachtige Zweedse natuur rond het kampvuur dat gemaakt was bij het tentenkamp. Toen het bedtijd was kreeg iedereen een Abisko Three Season mummieslaapzak en konden de tent in kruipen. Winny en Anita hebben als roosjes geslapen, als was het wel even wennen dat je maar beperkt de ruimte hebt in een mummie.

Maandagochtend kon er gedoucht worden onder een 'outdoor shower', gelukkig was dit niet verplicht want in dat koude Zweden buiten douchen.... Brrr! Uiteraard was er een goed verzorgd ontbijt en werden er de rest van de dag verkoop- en producttrainingen gegeven door de experts van Fjällräven. De dag was zo voorbij en aan het eind van de middag stond de bus naar het vliegveld alweer klaar. 

Het was een leuke en leerzame trip om mee te maken! Respect vor het merk Fjällräven omdat zij zo 'eco' werken en denken! Fjällräven bedankt voor dit kijkje in de keuken!

Welcome to Sweden and the world of Fjällräven
Eline
Over Eline
Eline is een gedreven buitenmens. Sinds 2014 houdt Eline zich bezig met social media, de blog en de klantenservice.