Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Campingtafel keuzehulp

Campingtafel keuzehulp

Een campingtafel is een onmisbaar attribuut in je kampeeruitrusting. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Klein, groot, lichtgewicht, met standen of juist zonder. Het kan best lastig zijn de juiste keuze te maken. Om je een beetje op weg te helpen hebben wij alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Zo is het belangrijk om aan bepaalde dingen te denken. Waar wil je de tafel voor gebruiken? Hoe zwaar mag de tafel zijn? Op welk soort ondergrond moet de tafel staan? Door middel van deze keuzehulp geven we antwoorden op deze vragen.

- Campingtafel keuzehulp

Voordat je op zoek gaat naar de perfecte tafel is het belangrijk dat je jezelf afvraagt waar je de campingtafel voor wilt gebruiken. Als je deze wilt gebruiken om aan te eten, dan is een wat grotere tafel wat handig. Houd ook rekening met de ruimte die de borden en pannen in beslag nemen. Als je de tafel als bijzettafel wilt gebruiken om bijvoorbeeld de was op te vouwen, voldoet een kleiner formaat ook prima.

Campingtafel keuzehulp
Campingtafel keuzehulp
Campingtafel keuzehulp

Als je weet welke functie de tafel moet vervullen, is het belangrijk te denken aan het gewicht van de tafel. Het onderstel van deze tafels zijn allemaal compact opklapbaar onder het tafelblad, maar sommige zijn zwaarder dan anderen. Als het formaat en gewicht een rol spelen, dan kan de roltafel een goede oplossing bieden. Deze kan je heel compact opbergen, omdat het tafelblad opgerold kan worden. Daarnaast hebben we ook lichtgewicht tafels in het assortiment.

Campingtafel keuzehulp
Campingtafel keuzehulp
- Campingtafel keuzehulp
- Campingtafel keuzehulp

Het is ook belangrijk te overwegen welk verstelsysteem van de tafelpoten de beste keuze is voor jou. Dat hangt af van de ondergrond waar je de campingtafel neer wilt zetten. Meer informatie over de verstelsystemen kun je vinden op onze informatiepagina “Verstelsystemen en nog meer”. Scrol ook naar beneden op de pagina om ideeën op te doen voor tafel accessoires.

- Campingtafel keuzehulp

Als laatste heb je verschillende keuzes als het aankomt op materialen tafelbladen. Hierbij is het slim om te kijken naar de weersomstandigheden die de tafel moet kunnen trotseren. Ook hier hebben we een specifieke informatiepagina voor.

- Campingtafel keuzehulp
- Campingtafel keuzehulp

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen of langskomen in de winkel voor een persoonlijk advies.

Heb je een keuze kunnen maken? Jouw nieuwe campingtafel shop je gemakkelijk via onze website.

Shop hier je campingtafel>>