• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Stel je vraag

Veelgestelde vragen over ons atelier

Atelier

Een deel van mijn rits is kapot, de rits zelf is nog goed maar de runner of eindstop is eraf. Kunnen jullie dit er opnieuw opzetten? 
Helaas is dit niet mogelijk. Behalve als het een Isabella rits is dan kunnen de runners wel vervangen worden. De eindstop van een Isabella tent verkopen wij ook, maar dat is een tijdelijke oplossing, die zal na een tijdje er ook weer af gaan. De enige optie is dan om de rits te vervangen. De reden dat het niet kan is, omdat de runners niet universeel zijn. Veel mensen denken dat het allemaal op elkaar past, maar dat is helaas niet waar. Als wij een rits vervangen kost dit € 35,- per meter. Er wordt alleen gebruik gemaakt van de hoge kwaliteit ritsen van YKK en Option. 
 
Ik heb een kleine scheur in het tentdoek, kan ik dit zelf repareren? 
Als er een kleine scheur in het doek van de tent zit kan dit vaak ook zelf gemaakt worden. Het ligt er natuurlijk aan hoe groot die scheur is. Als het een scheur is van bijvoorbeeld 15 cm of kleiner kan dit makkelijk zelf gemaakt worden. Hiervoor kan Tear-Aid gebruikt worden. Afhankelijk van het soort doek gebruik je type A of B. Wanneer de scheur bij ons wordt gerepareerd gebruiken wij ook Tear Aid type A of B. Is de scheur groter dan zetten wij er een stuk pvc overheen. De kosten zijn verschillend, dit hangt af van hoe groot de scheur is en op welke plek deze zit.  
 
Ik wil iets op maat laten maken, hoe kan ik hier een prijs voor opvragen?  
Als er iets op maat gemaakt moet worden, vragen wij om een duidelijke schets van de maten, maar ook van welk materiaal en wat voor bevestigingspunten erin moeten komen bijvoorbeeld tourniquets of zeilogen. Vanuit deze schets kunnen wij een duidelijke prijsopgave maken. De schets kan via de mail verstuurd worden, maar mag ook in de winkel afgegeven worden.