• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

FAQ: Lockdown / Corona

Meest gestelde vragen over de lockdown

Is jullie tentenatelier geopend?

Ja, ons tentenatelier is geopend voor het aannemen van reparaties. Wil je je tent ter reparatie aanbieden dan kan je tijdens de lockdown je reparatie afgeven.

Is het mogelijk gasflessen af te halen tijdens de lockdown?

Ja, tijdens de lockdown is het mogelijk om gasflessen af te halen.

Is jullie winkel geopend voor het afhalen van bestellingen?

Ja, je bestellingen afhalen bij de winkel is mogelijk. Je kan je bestelling plaatsen via onze site en kiezen voor afhalen in de winkel. Zodra je bestelling klaarstaat ontvang je een afhaalbevestiging. Kom je er niet uit of kan je een artikel niet vinden? Neem dan gerust contact op. Onze klantenservice helpt je graag verder.

Is jullie winkel geopend?

Onze winkel is alleen geopend voor het afhalen van bestellingen.

Kan ik wel een bestelling doen via de webhop?

Ja, onze webshop is gewoon geopend! Wij doen er alles aan je bestelling via PostNL zo snel mogelijk te bezorgen. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen je bestelling af te halen bij onze winkel. Kun je een artikel niet terugvinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bij veel artikelen op de site staat thuis binnen 1 werkdag. Lukt dat nog steeds?

In veel gevallen lukt het PostNL nog steeds de pakketten binnen 1 werkdag te bezorgen. Helaas loopt wel een deel van de bezorging vertraging op. Via de track en trace code kan je de bezorging volgen. Is je bestelling 5 werkdagen nadat je van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen nog niet bezorgd? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Is jullie klantenservice bereikbaar tijdens de lockdown?

Jazeker, onze klantenservice is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9:00 - 17.00 en op zaterdag van 9:30 – 17:00. Dit kan via de mail (info@kampeerwereld.nl), via WhatsApp (06-83809476) of telefonisch (0341-414013). Op feest- en zondagen zijn wij niet bereikbaar.

Naar welke landen kunnen jullie mijn bestelling op dit moment opsturen?

Op dit moment kunnen wij je bestelling alleen versturen naar Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Zweden en Denemarken. Naar landen die niet in dit rijtje staan kunnen wij je bestelling op dit moment niet verzenden.