• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Veelgestelde vragen over de omloopmaat

Omloopmaat

Hoe meet ik de omloop maat van mijn caravan? 
De omloopmaat van een caravan moet goed opgemeten worden. Wanneer dit niet juist gemeten wordt, zal de tent niet goed passen op de caravan. Het is de bedoeling dat je de caravan opmeet met een meetlint of met een touwtje die je dan later op kan meten. Je begint aan de onderkant van de caravan. Het touwtje of het meetlint moet met 0 beginnen op de grond. Vanaf de grond volg je de hele rail van de caravan. Je eindigt aan de andere kant van de caravan, helemaal op de grond. Met deze maat/gegevens kan er een juiste maat van de tent worden besteld.  
 
Als ik de omloopmaat niet weet, kunnen jullie dan weten wat mijn omloopmaat is? 
In de meeste gevallen kunnen wij achter de omloopmaat komen. Hiervoor hebben wij wel voldoende gegevens nodig. Wij kunnen in het systeem kijken naar de juiste omloopmaat van de caravan. Hiervoor hebben wij het merk, het model en typenummer en het bouwjaar van de caravan nodig. Wanneer een van deze dingen ontbreekt, wordt het heel lastig om gegevens op te halen. Wanneer al deze gegevens aanwezig zijn, bestaat er een grote kans dat wij de omloopmaat kunnen achterhalen. Als de caravan gegevens ook in het systeem niet bekend zijn moet de caravan toch opgemeten worden. Lukt dit zelf niet, neem dan de caravan mee naar Hendriks en dan meten wij hem voor u op.  
 
Kun je met de omloopmaat ook de maat van een luifel achterhalen? 
Ja en nee. Met de omloopmaat kun je de maat van een caravanluifel achterhalen. Dit is een luifel die alleen bedoeld is voor een caravan. Mocht je nou een luifel willen voor aan de voortent, dan is de omloopmaat niet van toepassing. Het merk van de voortent en de maat van de voortent zijn hiervoor nodig. Als wij niet genoeg gegevens van de voortent hebben, kun je zelf de AB-maat opmeten.