• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Veelgestelde vragen over toilettassen

Toilettassen

Waarom zou ik een toilettas kopen in plaats van een plastic zak waar alles in past? 

Ten eerste omdat alles overzichtelijk is ingeruimd, net zoals je thuis alles op een logische plek kunt vinden. En ten tweede: natte spullen blijven vochtig omdat een plastic zak niet ventileert in tegenstelling tot de toilettas. Het gaat na verloop van tijd verspochten en na een week stinkt de plastic zak behoorlijk.  

Zijn de toilettassen water- en vuilafstotend? 

De meeste toilettassen in ons assortiment zijn water- en vuilafstotend. Dit is erg handig wanneer een flesje of tube tandpasta kapotgaat. Zo kun je vrij eenvoudig met een vochtige doek de smurrie verwijderen. 

Ik kom altijd ruimte te kort, zelfs in de grootste toilettas, wat kan ik doen? 

Grote shampoo-, douchegel-, haarlak-, of deoflessen nemen vaak de meeste ruimte in beslag. Giet waar mogelijk een deel van de inhoud in kleine voorraadflesjes en neem deze mee. Is dit niet mogelijk dan koop je bij de drogist vaak hetzelfde product in een kleinere vakantie variant. 

Wat is handiger een hangtoilettas of een toilettas die je neerlegt? 

Over het algemeen zijn toilettassen die je kunt ophangen iets overzichtelijker, omdat je deze bij gebruik uitvouwt. Ook wordt de onderkant lang zo vochtig niet doordat de vorige campinggast iets te enthousiast met het water heeft gespetterd.