Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming of je weet van te voren dat er veel insecten zijn daar waar je moet slapen, dan zijn klamboes een echte uitkomst.

Lees meer

Klamboes

Weg met muggen en insecten dankzij klamboes

Wanneer je op reis gaat naar een tropische bestemming of je weet van te voren dat er veel insecten zijn daar waar je moet slapen, dan zijn klamboes een echte uitkomst. Klamboes zorgen er namelijk voor dat insecten niet binnen kunnen komen, de gaatjes zijn zo fijn dat deze vervelende beestjes hier niet doorheen kunnen. Ook zijn er klamboes die geïmpregneerd zijn, deze beschermen je nog beter tegen bijvoorbeeld malaria muggen. Binnen onze collectie vind je klamboes van de merken Care Plus, Travelsafe en Cocoon. Stuk voor stuk goede merken die betrouwbare producten maken en dus ook hun klamboes!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Klamboes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo heb je ze voor 1 persoon of 2 personen, maar ook de vorm kan verschillen. Zo zijn er de belvormige klamboes, deze hebben altijd een ring aan de bovenkant waar vanuit de klamboe naar beneden valt. Je kan hem aan het plafond bevestigen zodat hij over het bed heen valt. Ook is er de box klamboe die aan alle 4 de punten vast wordt gemaakt en zo een box om het bed vormt. Naar klamboes voor je bed hebben wij ook klamboes voor over je hoofd, als je naar de jungle gaat bijvoorbeeld.