Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
College (wereldfietsers)

College - Fietsen voor Kinderfietsen

Begin 2018 staan Martijn en Marielle bij ons in de winkel om een goede uitrusting te vinden voor hun grote avontuur. Zij gaan namelijk van Groningen naar China fietsen voor het goede doel. In het voorjaar van dat jaar vertrek het tweetal op de stalen ros en wij blijven ze met grote interesse volgen via social media en blogs! En wij vinden het dan ook gaaf te zien dat zij hun doel bereiken en besluiten niet naar huis te vliegen vanaf China, maar de reis per fiets voort te zetten.

Omdat wij zo geïnspireerd zijn geraakt door de reis van Martijn en Marielle organiseren wij komend voorjaar 2 college’s waarbij deze toppers hun verhaal vertellen. Deze college’s zullen plaatsvinden op zaterdag 25 april en zaterdag 23 mei. Ze zullen tijdens deze college’s alles vertellen over de reis en jou op een een interactieve manier ook betrekken bij de reis die zij hebben gemaakt. 

Dus ben je geïnteresseerd in het verhaal van Martijn en Marielle, of ben je van plan ook zelf zo’n toffe reis te maken met de fiets? Kom dan zeker een kijkje nemen tijdens één van deze college’s. Want naast het mooie verhalen van ons fietsende duo zullen we voor deze dagen nog een aantal andere activiteiten plannen om je voor te bereiden op zo’n mooi fiets avontuur!

College (wereldfietsers)