Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Themadagen

Onze speciale themadagen

Ook komende zomer organiseren we weer een aantal leuke themadagen. Tijdens deze themadagen proberen we iedereen zoveel mogelijk te informeren en natuurlijk hopen we op een gezellige sfeer tijdens deze dagen. Dit jaar hebben we verschillende themadagen georganiseerd. Kom je ook inspiratie opdoen tijdens onze Themadagen?  Tot snel bij Kampeerwereld Hendriks!

Themadagen
Themadagen

Wegens succes wordt dit alweer de derde editie van onze Hendriks BBQ Dag! Op zaterdag 22 juni kunnen alle lekkerbekken weer een boel inspiratie opdoen tijdens onze BBQ Dag. Er zullen weer verschillende merken aanwezig zijn die je tips & tricks geven op barbecue gebied.  

Onder andere Cadac en Campingaz  zijn aanwezig om hun kookkunsten op de barbecue te laten zien. En natuurlijk mag je alles proeven! Zelf demonstreren we de mogelijkheden van de Ecozoom en Weber barbecues. Wat ons betreft wordt het weer een dag om je vingers bij af te likken!

Maar er is meer te beleven. Naast de leuke speurtocht in de winkel, hebben we voor de kinderen ook een springkussen. En er zijn meer lekkernijen.

 

Themadagen

Op zaterdag 20 april & 13 juli komt Cobb de hele dag demonstreren wat er allemaal met de Cobb mogelijk is. De Cobb is een heel veelzijdige barbecue waar een heleboel mee mogelijk is. Je kan er op grillen, bakken en braden.

Tijdens de demonstratie zal een kok van Cobb laten zien welke kookoppervlakken er allemaal zijn voor de Cobb en wat je hier allemaal mee kan doen. Zo heeft Cobb roosters, bakplaten, grillplaten en zelfs bakvormen. Er is dus een hele boel mogelijk met de Cobb en dat zie je allemaal op 20 april & 13 juli bij ons in de winkel!

Themadagen