Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Weber Masterclass

Word een BBQ-expert met de Weber Masterclass!

Maak samen met een Weber chef heerlijke gerechten

Ben jij een echte grillmeister of wil je graag zien wat er allemaal mogelijk is met jouw barbecue? Dan is de BBQ Masterclass van Weber echt iets voor jou! In samenwerking met Weber organiseren wij 2 masterclasses die in het teken staan van ‘”Wereldgerechten’’ en ‘’All About Smoking’’. Een unieke avond om niet te vergeten! Onder begeleiding van een Weber chef ga je volgens de laatste trends en met de nieuwste producten een gevarieerd menu bereiden. Natuurlijk kun je de gemaakte gerechten ook lekker oppeuzelen!

Lees hieronder meer over beide cursussen en boek de masterclass die het beste bij jou past! Een ticket kost €49,99 p.p. Wees er wel snel bij, want op beide dagen is er slechts ruimte voor 20 deelnemers.

Weber Masterclass

Op vrijdagavond 8 mei 2020 staat de masterclass in het teken van het thema: Wereldgerechten. Onder begeleiding van een Weber chef kun je alles wat je leert gelijk in de praktijk brengen! Samen met 19 anderen ga je een smakelijk menu bereiden op zowel houtskool-, gas- en elektrische barbecues. Zo kun je ook accessoires gelijk uittesten. Laat je verrassen door de heerlijke gerechten die je smaakpapillen meenemen op wereldreis! 

Tijdstip: 18:00 – 21:00 uur.

Op vrijdagavond 19 juni 2020 staat de masterclass in het teken van het thema: All About Smoking. Perfect voor liefhebbers van gerookte producten of voor wie meer wilt leren over het roken op de barbecue! Onder begeleiding van een Weber chef leer je hoe perfect gerechten rookt, grilt en bakt. Samen met 19 anderen kun je een heerlijk menu klaarmaken terwijl je gelijk verschillende barbecues en accessoires uit kunt testen.

Tijdstip: 18:00 – 21:00 uur.

  • Ben je jonger dan 12 jaar? Kom dan onder begeleiding van je ouders.
  • Maximaal 20 personen per masterclass
  • Je kunt tot 7 dagen voor de cursus kosteloos annuleren. Hierna wordt er 100% in rekening gebracht.

De BBQ masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met Weber. Deze barbecuespecialist heeft alles op het gebied van barbecueën. Het begint natuurlijk bij het aanmaken van de barbecue. Maar hiernaast heeft Weber ook alles voor het bereiden van jouw lievelingsgerechten en het onderhouden van jouw barbecue. Wil jij graag jouw kookkunsten tot in de puntjes perfectioneren? Met de vele inspirerende kookboeken en workshops staat Weber ook hier voor jou klaar!

Ons complete Weber assortiment>>

Weber Masterclass