Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Kampeerwereld info tijdens de coronacrisis (COVID-19)

Via deze pagina willen wij je graag op de hoogte houden over alle ontwikkelingen m.b.t. het Corona virus. Onze winkel is geopend, net als onze webshop.

 • Gratis retourneren*
 • Gratis (v.a. 35.-) verzending binnen Nederland en Belgie
 • Klantenservice goed bereikbaar
 • Gratis achteraf betalen
 • 90 dagen bedenktijd

* Tijdelijke actie en alleen mogelijk voor orders binnen Nederland.

Onze webshop blijft geopend zoals je van ons gewend bent. Voor 17.00* uur besteld betekent dat je pakketje dezelfde dag nog verstuurd wordt. 

*Wij versturen van maandag t/m zaterdag je pakket dezelfde dag als je besteld voor: Maandag t/m vrijdag  17:00 uur | Zaterdag 16:00 uur

Klantenservice is bereikbaar van:
Maandag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

Bij Kampeerwereld versturen wij van maandag t/m zaterdag je pakket dezelfde dag als je besteld voor:

Maandag t/m vrijdag  17:00 uur
Zaterdag 16:00 uur

Wij verzenden op dit moment alleen nog naar de volgende landen:

 • Nederland
 • Belgie
 • Duitsland
 • Frankrijk
 • Luxemburg
 • Zweden
 • Denemarken

Zendingen naar het buitenlad duren gemiddeld langer dan je normaal van ons gewend bent.

Onze winkel in Ermelo is geopend, wij hanteren de volgende aangepaste openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur

We willen je vragen om in onze winkel rekening te houden met de 1,5 meter afstand tot elkaar. In onze ruime winkel is dit zeker mogelijk. Op die manier houden we de winkel veilig voor elkaar, onze collega’s en de andere klanten. We kunnen je dus nog steeds adviseren, maar wel met gepaste afstand. Daarnaast zouden wij je willen vragen om met de pin, contactloos of met je telefoon te betalen. Ook willen wij je vragen om bij voorkeur alleen of anders met maximaal 2 personen de winkel te bezoeken (m.u.v. gezinnen).

Naast onze eigen hygiene (oa regelmatig handen wassen met zeep) zorgen wij ook voor een goede hygiene in de winkel. Zo wordt na ieder gebruik, de winkelwagen en pin automaat gereinigd. Maar ook toiletten, deurkrukken, leuningen etc worden extra gereinigd. Tenslotte is onze koffiehoek gesloten. 

Wij begrijpen als je de winkel liever niet bezoekt. Je kunt al onze artikelen online bestellen. Mocht je een artikel niet kunnen vinden, dan helpen wij je graag. Onze klantenservice staat voor je klaar van maandag t/m zaterdag voor je klaar! 

We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over deze situatie. Daarom kan je binnen de openingstijden altijd contact opnemen met onze klantenservice. Dit kan via de mail: info@kampeerwereld.nl, via WhatsApp (06-83809476) of telefonisch (0341-414013)

Coronavirus

Vanaf 17 maart tot nadere berichtgeving worden pakketten niet meer overhandigd. De bezorger houdt 1,5 meter afstand van de ontvanger. De bezorger belt aan en zet de zending op de grond klaar, hij of zij wacht op afstand tot de ontvanger deze in ontvangst neemt. Bij nat weer zal de bezorger aanbellen en de zending in de hand houden. Zodra de ontvanger opendoet vraagt de bezorger om afstand te nemen en zet hij of zij de zending over de drempel en droog binnen. 

De bezorger zal in overleg met de ontvanger tekenen voor ontvangst. De bezorger kan om de laatste 3 cijfers van het legitimatiebewijs vragen. Dit wordt genoteerd in het handtekeningsveld. PostNL doet dit om het contact tussen mensen te minimaliseren. ( https://www.postnl.nl/klantenservice/algemene-vragen/coronavirus )

Bron: PostNL