Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

FAQ Bo-Camp

Ja hoor, hij is helemaal van aluminium gemaakt dus is hij echt volledig waterbestendig. Zorg er wel voor dat je hem weer goed droog maakt, de schroeven en popnagels zijn niet van roestvrijstaal en kunnen gaan roesten. Ook wanneer er een kras in het blad komt is de tafel nog steeds waterbestendig.

Daar is het netje eigenlijk niet voor bedoeld. Het netje gaat dan ook doorhangen waardoor hij tegen je knieën aan kan komen wanneer je aan tafel gaat zitten.

Er zit geen hoes of tas bij de Premium tafel. Onder de tafel zitten klemmen bevestigd waar je de losse poten makkelijk in kunt drukken. Zo blijven ze stevig zitten, ook tijdens vervoer.

Dat ligt eraan hoe ongelijk de grond is. Ieder pootje heeft een stelschroef onderaan de poot waardoor je een spelingsruimte hebt van ongeveer 3 cm.

De tafels hebben verschillende pootjes die voorzien zijn van schroefdraad. Door deze afzonderlijk te gebruiken of in combinatie met elkaar kan je de tafel op verschillende hoogtes monteren.

In principe niet, maar zorg er altijd voor dat je tafel recht staat. Leun niet te zwaar op de scheidingslijn en belast de tafel niet te zwaar. Een campingtafel kan 25 kg dragen mits je het gewicht over het tafelblad verdeeld.

Nee, er is helaas geen hoes voor deze tafels. Wel hebben wij in onze winkel een legio aan hoezen en is er vast wel eentje die eromheen past. Wel zal je dan wat ruimte overhouden.

Ja hoor, dat is geen enkel probleem. Het tafeltje is stevig genoeg.

Ja hoor, het tafelblad is gemaakt van glasfiber en kan dus heel wat hebben.

Ja, het tafelblad blijft waterbestendig.

Nee, de Feather tafel is alleen in deze houtlook verkrijgbaar.

Ja hoor, de bamboe tafels hebben een coating in de vorm van een laagje lak waardoor ze beschermd zijn tegen water. Een tafel is natuurlijk een gebruiksproduct dus als deze laag beschadigd is, is de tafel niet meer waterbestendig.

Heel eenvoudig, je draait het onderste gedeelte van de poot tegen de klok in. Zo gaat hij open. Vervolgens stel je hem op de gewenste hoogte in en draai je de poot met de klok mee weer op slot.