• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

FAQ Winkel

Jouw hond is ook welkom in onze winkel. Hier zijn wel een aantal spelregels aan verbonden: De hond mag niet lopen in de winkel. Zij mogen wel meegaan in de winkelwagen. Hiervoor kunnen bij onze informatiebalie speciale dekjes geleend worden. Ook hebben wij aan het begin van de winkel een hondenmand waar de hond kan wachten (aangelijnd) terwijl je zelf door de winkel loopt. Het dragen van een hondje op de arm is ook toegestaan. Uiteraard mogen hulphonden (in opleiding) wel aangelijnd door de winkel lopen.

Onze winkel is ook toegankelijk voor minder validen. Wij hebben een rolbaan, maar je kan ook kiezen om met de lift te gaan. Tevens kan je voor in de winkel een rolstoel pakken, mocht je niet zo goed ter been zijn.

In onze winkel in Ermelo kan je alleen de papieren VVV cadeaubonnen inleveren die voor 1 november 2017 zijn uitgegeven door de VVV. Er wordt geen geld retour gegeven op een VVV bon. Dit is geen betaalmiddel in onze webshop.

LET OP: De nieuwe VVV cadeaukaart (plastic pasje) die vanaf 1 november 2017 wordt uitgegeven in plaats van de papieren VVV cadeaubon kan helaas niet verzilverd worden bij ons.

Natuurlijk kan je je pakket retourneren bij ons in de winkel. Kom gezellig naar Ermelo en we lossen het op voor je. 

Is er iets fout gegaan met de je order, een onjuist product ontvangen of is je artikel beschadigd? en je wil niet naar Ermelo komen.. Neem dan contact met ons op. Wij zullen je een antwoordnummer toesturen. 

Onze winkel heeft verschillende openingstijden per seizoen. Bekijk onze openingstijden hier...