Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Themadagen

Onze speciale themadagen

Ook komende zomer organiseren we weer een aantal leuke themadagen. Tijdens deze themadagen proberen we iedereen zoveel mogelijk te informeren en natuurlijk hopen we op een gezellige sfeer tijdens deze dagen. Dit jaar hebben we drie verschillende themadagen georganiseerd, waarvan één zelfs een weekend duurt! Kom je ook inspiratie opdoen tijdens onze Themadagen?  Tot snel bij Kampeerwereld Hendriks!

Themadagen

Onze Avonturendag van dit jaar staat in het teken van bijzondere kampeermiddelen. Ons kampeerterrein zal omgetoverd worden tot een mini camping van donderdag 10 mei (Hemelvaartsdag) t/m zaterdag 12 mei.

Op onze mini camping vind je onder andere onze enige echte Hendriks T@B caravan. Ook zal er een tent uit eigen fabriek te zien zijn en wel uit het jaar 1989, een echte oldie dus! Maar ook staat er een Airstreamer caravan en een Alpin Cruzer vouwwagen op onze Avonturendag. Voor de kids is er een leuke Tipi tent en natuurlijk zijn er nog meer bijzondere kampeermiddelen.

Themadagen
Themadagen
Themadagen
Themadagen

Wegens succes wordt dit alweer de derde editie van onze Hendriks BBQ Dag! Op zaterdag 23 juni kunnen alle lekkerbekken weer een boel inspiratie opdoen tijdens onze BBQ Dag. Er zullen weer verschillende merken aanwezig zijn die je tips & tricks geven op barbecue gebied.  

Onder andere Cadac en Weber zijn aanwezig om hun kookkunsten op de barbecue te laten zien. En natuurlijk mag je alles proeven! Zelf demonstreren we de mogelijkheden van de Cobb en Campingaz barbecues. Wat ons betreft wordt het weer een dag om je vingers bij af te likken!

Themadagen
Themadagen

Op zaterdag 14 juli komt Cobb de hele dag demonstreren wat er allemaal met de Cobb mogelijk is. De Cobb is een heel veelzijdige barbecue waar een heleboel mee mogelijk. Je kan er op grillen, bakken en braden.

Tijdens de demonstratie zal een kok van Cobb laten zien welke kookoppervlakken er allemaal zijn voor de Cobb en wat je hier allemaal mee kan doen. Zo heeft Cobb roosters, bakplaten, grillplaten en zelfs bakvormen. Er is dus een hele boel mogelijk met de Cobb en dat zie je allemaal op 14 juli bij ons in de winkel!

Themadagen