Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

hendriks. reisgids 2019

Beste kampeerders en avonturiers,

Voor je ligt weer een verse editie van onze Reisgids! Deze 2019 uitgave staat wederom in het teken van avontuur, want avontuur begint bij Kampeerwereld Hendriks. Voor ieder avontuur kan je bij ons terecht, hoe groot of klein het avontuur ook is. Of je nu gaat kamperen op de Veluwe, backpacken in Azië of barbecueën in de achtertuin komende zomer, wij helpen je graag op weg met jouw avontuur.

 

Met deze reisgids willen we iedereen inspireren om op avontuur te gaan! Er is altijd wel een avontuur dat bij je past. Zo ben ik afgelopen zomer met mijn gezin naar het Oostenrijkse Mayrhofen geweest. Hier ontstond het spontane idee om te gaan klettersteigen, dit zijn een soort wandelroutes langs een steile bergwand. Samen met mijn zoon en zijn vriendin ben ik dit spannende avontuur gaan ondernemen. Aan de start van de route dachten we al snel: ‘Waarom willen we dit ook alweer?’, en ook tijdens het eerste stuk hebben we een aantal keer gedacht: ‘Vinden we dit nog leuk?’ Gelukkig was dit alleen in het eerste deel van de route, want al snel kregen we er handigheid in en vonden we het fantastisch! Absoluut een aanrader! Komend jaar zijn we van plan om weer te gaan klettersteigen, omdat het zo goed bevallen is. Nu nemen we natuurlijk klettersteig setjes van Hendriks mee, want die vind je ook in onze winkel!

Om iedereen te motiveren zijn of haar avontuur met ons te delen hebben we een speciale Hendriks Hashtag in het leven geroepen: #maakjeeigenavontuur. Wij zijn namelijk heel erg nieuwsgierig naar al jullie mooie avonturen en hopen ze zo een beetje te kunnen volgen. Voor nu veel leesplezier in ons nieuwe magazine en hopelijk tot snel in onze winkel in Ermelo!

Vriendelijke kampeergroeten,
Jean-Paul Hendriks

Wil je het magazine per post ontvangen? Dan kan dat natuurlijk ook door deze online aan te vragen of haal het magazine af in onze winkel.