Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

hendriks. reisgids 2017

Beste kampeerders en avonturiers,

Alweer een mooie editie van onze Hendriks reisgids! Hij is twee keer dikker dan onze vorige editie en dit jaar hebben we gekozen voor het thema: avontuur. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen avontuur en dat avontuur begint bij Kampeerwereld Hendriks. Deze editie staat vol met avontuurlijke kampeer vakanties en leuke wandel avonturen. Maar natuurlijk ook heel veel informatie over onze winkel, merken en webshop.

Zelf heb ik al aardig wat kampeeravonturen beleeft, maar mijn reizen naar IJsland waren wel erg bijzonder. Een land met ongerepte en woeste natuur, waar je zo nu en dan uitgedaagd wordt om out of the box te denken. Op zoek naar een weg om dicht bij een prachtige waterval te komen, zien we ineens nog meer watervallen. Prachtig! Ook met stijgijzers over een gletsjer wandelen is een avontuur om niet snel meer te vergeten. Na het wandelen hebben we de camper op een mooie plek in de natuur gezet. Vlakbij was een natuurlijke ‘hottub’ waar we heerlijk over zee konden uitkijken. Met de verrekijker in de hand zijn er zelfs nog wat walvissen gespot! De natuur is fantastisch en wanneer we bij een ijsmeer staan zien we kleine en ook hele grote ijsschotsen gewoon voorbij drijven. De eenzaamheid en uitgestrekte natuur zie je erg goed op deze plek. Tussen de schotsen door de vriendelijke ogen van wat zeehondjes.

Al met al een avontuurlijke bestemming en met onze Hendriks reisgids hopen we ook jou te inspireren om je eigen avontuur te beleven. Heel veel leesplezier en hopelijk tot snel in onze winkel!

Vriendelijke kampeergroeten,
Jean-Paul Hendriks

Wil je het magazine per post ontvangen? Dan kan dat natuurlijk ook door deze online aan te vragen of haal het magazine af in onze winkel.