• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

De elektrische barbecues zijn een uitkomst voor diegene die geen tuin hebben om in te barbecueën, of voor mensen die geen zin hebben in al dat gedoe met kooltjes en vuur. Lees meer

Elektrische barbecues

Elektrische barbecues: gemakkelijk en snel

De elektrische barbecues zijn een uitkomst voor diegene die geen tuin hebben om in te barbecueën, of voor mensen die geen zin hebben in al dat gedoe met kooltjes en vuur. De elektrische barbecue werkt gewoon op stroom en kan je aanzetten wanneer je maar wilt en hij doet het gelijk. Heel erg makkelijk dus! Onder andere Weber en Tristar hebben elektrische barbecues in de collectie. Voordeel is dat je deze op een balkon wel kan gebruiken en dus ook lekker kan barbecueën op een zomerse avond. Wij kunnen niet wachten tot het zomerse weer er aankomt en de barbecue weer aan mag!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Weber Q 1400 / Elektrische Barbecue
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
299.00
289.00
Weber Pulse 1000 / Elektrische Barbecue
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
499.00
449.00
Weber Pulse 2000 met stand / Elektrische Barbecue
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
999.00
799.00
Weber Pulse 2000 / Elektrische Barbecues
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
849.00
679.00
Outwell Darby Grill / Elektrische Barbecue
Tijdelijk niet leverbaar
159.95
134.99
  • 1

Voordeel van de elektrische barbecue is dus dat je deze direct kan gebruiken als je de stekker in het stopcontact hebt gestoken. Je hoeft niet te wachten op kooltjes die warm worden en de saté stokjes kunnen direct op het rooster. Reken er wel op dat de authentieke rooksmaak van een houtskool barbecue niet terugkomt bij elektrische barbecues, maar als je ziet hoe snel de barbecue in werking is neem je dat waarschijnlijk voor lief. Ook zijn de elektrische barbecues makkelijk schoon te maken en hebben meestal een opvangbak die je af kan wassen. Geen as of andere viezigheid dus!

Doordat er geen ruimte nodig is voor kooltjes of gasflessen zijn elektrische barbecues vaak lekker compact. De meeste kan je zo op tafel neerzetten waardoor iedereen lekker kan blijven zitten en zijn eigen stukjes vlees kan grillen. Om toch meer het barbecue-idee te krijgen kan je de elektrische barbecues ook staand gebruiken. Hierbij kan je ze op een apart tafeltje zetten, maar je kan natuurlijk ook gebruik maken van een speciaal statief. Dit statief wordt meegeleverd of is apart verkrijgbaar en plaatst de barbecue op de ideale werkhoogte. Zo kan je lekker staand barbecueën en ervaar je de elektrische barbecue net als een gewone barbecue.