• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Ook op de camping heb je natuurlijk weleens zin in een kopje thee of koffie. Om dit te maken heb je allereerst heet water nodig. Lees meer

Ketels

Je water snel warm met ketels

Ook op de camping heb je natuurlijk weleens zin in een kopje thee of koffie. Om dit te maken heb je allereerst heet water nodig. Dan komt een ouderwetse theeketel of fluitketel goed van pas! Deze verbruiken geen stroom en je hebt dus ook geen stroomaansluiting nodig. Vul de ketel met water, even op het brandertje en klaar is je hete water. Ideaal als je warm water nodig hebt, maar niet de luxe hebt van een elektrische waterkoker of koffiezetapparaat. Als echte outdoor- en kampeerspecialist heeft Kampeerwereld Hendriks dan ook diverse soorten ketels in het assortiment. Zo maak je jouw kampeeruitrusting compleet!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Bo-Camp Theeketel RVS 0,85L
Op voorraad
19.95
Koopman ML Fluitketel Rvs 2L
Tijdelijk niet leverbaar
6.29
Vango Aluminium Kettle
Tijdelijk niet leverbaar
14.00
Bo-Camp Theeketel Garda rvs 1,2ltr
Tijdelijk niet leverbaar
23.50
23.50
  • 1

De ketels kan je niet alleen gebruiken voor warme dranken als koffie, thee of chocolademelk. Veel van de kampeermaaltijden vereisen namelijk ook warm of kokend water. Aangezien de ketels een gesloten constructie hebben wordt het water veel sneller warm dan in een pan zonder deksel. Ook om de maaltijden te maken kan je dus het water opwarmen in een ketel en het dan overgieten in een pan met de maaltijd. Zo verspil je geen tijd met wachten tot het water eindelijk warm is. De ketels bij Kampeerwereld Hendriks zijn compact en vaak ook lichtgewicht. Zo kan je deze dus makkelijk meenemen tijdens jouw avontuur.