Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Een alternatief op de barbecue is de skottelbraai.

Lees meer

Skottelbraai

Veelzijdig koken, bakken en braden met een skottelbraai

Een alternatief op de barbecue is de skottelbraai. Deze manier van barbecueën heeft de laatste jaren heel wat aan populariteit gewonnen op de campings. Veel kampeerders zijn inmiddels bekend met de skottelbraai. Op de skottelbraai kan je verschillende pannen of roosters bevestigen, dat maakt dit ook zo’n veelzijdig en geschikt kooktoestel. Zo kan je bijvoorbeeld een paella pan, pizzasteen, barbecuerooster of grillrooster op de skottelbraai zetten om zo op verschillende manieren te koken. Vandaag lekker barbecueën, morgen een lekker roerbakje en overmorgen pannenkoeken. Ook kan je zo eens afwijken van je standaard campingrecept en lekkere nieuwe dingen uitproberen op de skottelbraai!

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Cadac Paella Skottelbraai
Op voorraad
139.00
129.00
Cadac Skottelbraai
Niet meer leverbaar
120.00
99.00
Cadac Carri Chef 2 Bbq/Chef Pan Combo Skottelbraai
Niet meer leverbaar
299.00
269.00
Cadac Carri Chef 2 Skottel / Skottelbraai
Niet meer leverbaar
219.00
  • 1

De skottelbraai is afkomstig uit Zuid-Afrika waar het woord ‘braaien’ een echt begrip is. Na je werk met vrienden naar het strand, lekker drankje erbij en dan het vlees boven een vuurtje braaien! Hieruit is de skottelbraai voortgekomen. Het braaien gebeurd nu alleen op de skottelbraai, maar het verkoelende drankje en lekkere eten horen er gewoon bij! De skottelbraai is dus eigenlijk een soort lifestyle. Wil jij dit ook? Bekijk dan snel ons assortiment skottelbraais en toebehoren en wie weet sta jij daar straks ook met een lekker drankje te braaien. Wat ons betreft kan die zomer niet snel genoeg beginnen!

De skottelbraai is er inmiddels in diverse modellen en met diverse accessoires. Voor extra luxe en stabiliteit is er de Carri Chef 2: een wat luxere uitvoering van de skottelbraai met onder andere een opbergrek en elektrische ontsteking. Vind je dit allemaal net iets te groot, bekijk dan eens het "tafelmodel skottelbraai" van Cadac: de Safari Chef of de Citi Chef. Na gebruik zijn de poten van de skottelbraai eenvoudig in te klappen en kan het geheel compact en netjes in de meegeleverde hoes vervoerd worden. Veelzijdigheid en compactheid. Niet voor niets is de skottelbraai een favoriet bij veel kampeerders.