• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Top 10

Top 10 Koken & Servies

Alles wat je nodig hebt om thuis te kunnen barbecueën of op de camping te kunnen koken vind je bij Kampeerwereld. Lees meer

Alles wat je nodig hebt vind je bij Kampeerwereld

Alles wat je nodig hebt om thuis te kunnen barbecueën of op de camping te kunnen koken vind je bij Kampeerwereld. Dankzij dit ruime assortiment hoef je na een bezoek aan onze winkel enkel en alleen nog maar naar de camping te rijden en je kan gaan genieten van de welverdiende vakantie. Alles van een meer pits gastoestel tot een lichtgewicht benzinebrander. Op lichtgewicht vakantie neem je geen 5kg gasfles meer maar de bekende schroefblikjes. Eigenlijk vind je bij Kampeerwereld alles om in en op te koken voor iedere soort vakantie en gelegenheid.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Mestic Airfryer MA-100
Op voorraad
69.95
49.90
Campingaz Party Grill Stove Gasbarbecue
Tijdelijk niet leverbaar
74.99
49.99
Windmill BBQ Pan 3,5L
Tijdelijk niet leverbaar
41.95
  • 1

Sinds de introductie van de Cobb staat de hele barbecue en grillwereld op de kop. Door de slimme innovatie van de Cobb is het nog makkelijker geworden om even de grill aan te steken zonder hier de hele avond mee bezig te willen zijn. Uiteraard mag deze Cobb dan niet in onze top 10 ontbreken. De ideale oplossing om bijvoorbeeld op dakterrassen en balkons te gebruiken. Voor de mensen die dit niets vinden staat de Basterd Komodo ook in onze top 10. Een stoerdere barbecue ga je niet snel vinden en al helemaal niet van deze kwaliteit.

Ongeacht het type kooktoestel of barbecue, bij Kampeerwereld leveren we ook alle soorten brandstof. Coleman Fuel, gas in grote flessen en zelfs kleine gasblikjes speciaal met zomer of winter gas. Voor de benzinebranders verkopen wij Coleman Fuel. Met deze benzine kan je de brander goed schoonbranden tijdens of na je vakantie. Een must qua onderhoud, zeker wanneer je vervuilde benzine hebt gebruikt of alternatieven als kerosine, diesel of eigen gestookte wodka. Aan dit laatste kunnen wij je helaas niet helpen, maar de rest wat je nodig hebt voor je buiten keuken vind je wel bij ons.