Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Dopper

De Dopper, wie kent hem niet? De vrolijk, gekleurde drinkflessen die tegenwoordig bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn.

Lees meer

Dopper

Dopper, fles met een boodschap

De Dopper, wie kent hem niet? De vrolijk, gekleurde drinkflessen die tegenwoordig bijna niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Deze hippe waterfles heeft ook een missie, of zoals Dopper het zelf omschrijft ‘message in a bottle’. De Dopper moet er namelijk voor zorgen dat de ‘plastic soep’ in onze oceanen kleiner wordt en dus het milieu verbeterd. Want in plaats van elke keer een nieuw plastic flesje te kopen, gebruik je nu de Dopper en draag jij ook je steentje bij! Bijkomend voordeel: ze zien er leuk uit en zijn erg handzaam.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

De Dopper moet dus bijdragen aan een beter milieu, want we kopen nu geen losse, plastic flesjes meer maar nemen altijd onze Dopper met ons mee. Een verantwoord reismaatje dus! Leuk detail is de witte cup op de Dopper. Wanneer je deze omdraait fungeert hij als een glaasje waarmee hij water letterlijk op een voetstuk plaatst. Natuurlijk kan je ook direct uit de fles drinken. De fles in ontstaan in 2010 en daarmee is hij in een aantal jaren al uitgegroeid tot een echt begrip. Laten we hopen dat de Dopper ook echt een verschil gaat maken in de plastic soep! #bethemessenger