Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Mountain Equipment

De slaapzakken van Mountain Equipment staan hoog aangeschreven in de buitensport wereld.

Lees meer

Mountain Equipment

Slaapzakken waar je U tegen zegt!

De slaapzakken van Mountain Equipment staan hoog aangeschreven in de buitensport wereld. Het strakke design van de Mountain Equipment slaapzakken in combinatie met de technische specificaties zorgen ervoor dat er voor iedereen wel een slaapzak is. De een gaat ermee op vakantie in de wat warmere omstandigheden terwijl een ander de extreme kant op gaat. Denk bijvoorbeeld aan een beklimming van de Cerro Torre. Mountain Equipment zegt zelf dat je de kwaliteit van hun slaapzakken alleen goed leert kennen door deze te gebruiken. Komt gerust een keer proefliggen bij ons in de winkel voor deze ervaring.

Lees meer

Helaas, we hebben geen resultaat gevonden voor je.

Misschien helpt het om de filters iets aan te passen? Geeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan eenvoudig via het “Help” wolkje rechtsonder in beeld of via de mail: info@kampeerwereld.nl.

Mountain Equipment is een merk dat niet direct in aantallen denk maar in kwaliteit. Door een kleine productie te draaien is het merk in staat snel en makkelijker aanpassingen te doen voor een nieuwe collectie. Maar door slim te ontwerpen en uitvoerig te testen zullen er alleen maar compleet nieuwe producten op de markt komen. Naast slaapzakken beschikt Mountain Equipment ook over een assortiment kleding en accessoires. Ook de kleding wordt met dezelfde precisie ontworpen en getest als de slaapzakken. Mountain Equipment zegt zelf dat het hun taak is om de beste "gear" te ontwerpen en naar onze mening komen ze hiervan aardig dicht in de buurt.