• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Stel je vraag
Winkel op afspraak

Winkel op afspraak bij ons

Plan jouw afspraak met één van onze specialisten

Ga je binnenkort een mooie reis maken, op avontuur of voor het eerst kamperen? Kom dan bij ons winkelen op afspraak. Wij helpen je graag op weg om je van meer informatie te voorzien en je te helpen bij het samenstellen van je uitrusting. Via het inschrijfformulier kun je gemakkelijk een afspraak bij ons inplannen. Op basis van jouw avontuur maakt één van onze specialisten tijd voor jou vrij om één op één deskundig advies te geven. Zo kun jij goed geïnformeerd op pad.

 

Afspraak maken >>

Winkel op afspraak
Winkel op afspraak

Via onderstaand formulier kun je een afspraak maken met één van onze specialisten. Hoe werkt het? Laat jouw gegevens achter en kies een tijdsblok op een dag dat het jou uitkomt. Reserveren kan tot 12 werkdagen vooruit. Je ontvangt hierna persoonlijk bericht met een bevestiging van de afspraak.

Heb je nog vragen over jouw inschrijving, wil je een wijziging doorgeven of heb je in het algemeen een vraag over een product? Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar! Je kunt ons binnen de openingstijden bereiken op het nummer: 0341-414013 of een mail sturen naar info@kampeerwereld.nl.