• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
Slippers & Sandalen

Slippers & Sandalen

Wanneer je in de zomer op vakantie gaat zal er altijd een paar slippers en/of sandalen mee gaan in de koffer. Lees meer

Lees meer

Wij hebben voor groot tot klein slippers en sandalen

Wanneer je in de zomer op vakantie gaat zal er altijd een paar slippers en/of sandalen mee gaan in de koffer. Natuurlijk is dit zomerse schoeisel ook fijn om in je vrije tijd te dragen en heb je mogelijk zelfs meerdere slippers en sandalen in de kast staan. Daarom hebben wij bij Kampeerwereld Hendriks een grote collectie zomerschoenen voor dames en heren, maar ook voor de kids hebben wij een mooie collectie op de plank staan. Van groot tot klein kan uit de voeten met onze slippers en sandalen. Wij hebben deze vanaf maat 19 tot en met 50.

Lees meer

Helaas, we hebben geen resultaat gevonden voor je.

Misschien helpt het om de filters iets aan te passen? Geeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan eenvoudig via het “Help” wolkje rechtsonder in beeld of via de mail: info@kampeerwereld.nl.

Belangrijk bij de keuze van een nieuwe sandaal of slipper is natuurlijk dat hij lekker zit. Gelukkig hebben wij veel leuke sandalen en slippers die naast dat ze goede ondersteuning bieden er ook nog eens leuk uitzien. Denk hierbij aan merken als Teva en Birkenstock. Deze hebben een goed voetbed en bieden je voet goede ondersteuning, ook als je de hele dag op pad bent. Daarbij kan je met veel sandalen van Teva door het water waden en hebben deze vaak een extra demping. Deze slippers en sandalen zijn geschikt voor outdoor activiteiten maar kunnen ook goed op het werk gedragen worden.

Ook voor de casual slipper ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hierbij bieden wij je een groot assortiment aan. Denk aan merken als Rider, Sinner en Rider. Maar ook van Teva en Birkenstock hebben wij de casual slipper in ons assortiment. Je vind bij ons teenslippers, badslippers, leren slippers en kunststof slippers. Deze flip flops zijn er ook nog eens in veel kleuren en modellen zodat er altijd wel een slipper voor jou tussen zit. Deze zomerse en kleurrijke collectie slippers en sandalen is mode gevoelig en wordt ieder voorjaar vernieuwd.