Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*
Slaapzakken deken

Slaapzakken deken

Een goede slaapzak is praktisch onmisbaar wanneer je op reis gaat.

Lees meer

Een goede slaapzak is praktisch onmisbaar wanneer je op reis gaat. Het is comfortabel en houdt je warm tijdens het slapen. Een dekenslaapzak is misschien wel het bekendste model van alle slaapzakken. Deze slaapzak loopt recht en is op alle punten even breed. Hieronder vind je een compleet assortiment dekenslaapzakken.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Lowland Ranger Featherlite Dekenslaapzak Dons
Leverbaar in 5 tot 7 werkdagen
319.95
  • 1

Voordeel van een slaapzak in deken model is dat je meer ruimte hebt om te bewegen. Waar je bij een mummyslaapzak redelijk strak in de slaapzak ligt kan je bij een dekenmodel makkelijker keren en draaien. 

Speelt gewicht en kou geen grote rol tijdens je reis, dan is een dekenslaapzak voldoende. Wij hebben onder andere slaapzakken van de merken Nomad en Lowland. Bij Outdorado vind je dekenslaapzakken met verschillende vullingen. Zo hebben wij dons vulling en syntetische vulling. 

Naast het model en de vulling wordt er bij slaapzakken ook gekeken naar het materiaal van de binnen- en buitentijk. Dit kan namelijk per slaapzak verschillen. Weet je niet goed welke slaapzak past bij de reis die jij wilt maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag uitgerust op weg!