• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Koken op open vuur, het is de afgelopen jaren bij veel kampeer- en natuurliefhebbers steeds populairder geworden. Lees meer

Primus openvuur

Koken op open vuur met de producten van Primus

Koken op open vuur, het is de afgelopen jaren bij veel kampeer- en natuurliefhebbers steeds populairder geworden. Heerlijk back to basic. Wij geven deze liefhebbers groot gelijk en daarom ben je bij Kampeerwereld Hendriks dan ook aan het juist adres als het aankomt op koken op open vuur. Wij hebben een ruim assortiment producten voor het koken op open vuur, zo ook van het merk Primus. Zo bieden zij verschillende roosters en bakplaten aan. Heb je vragen over de producten of het koken op open vuur? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze winkel. Onze productspecialisten helpen je graag verder op weg!

Lees meer
Lijst
Foto's

Het is niet overal toegestaan om vuur te stoken, maar wel om te barbecueën. Primus heeft dan ook de perfecte oplossing om overal toch op open vuur te kunnen koken: de Primus Kamoto OpenFire Pit. Het is een draagbare vuurplaats die inklapbaar is. Hierdoor is deze makkelijk mee te nemen en op te bergen. Je stookt je vuurtje in de speciale bak, plaatst je rooster of bakplaat erbovenop en koken maar! Voor grotere groepen en gezinnen is deze er ook in een Large variant zodat je meer plek hebt in de vuurschaal om al het lekkers te bereiden.

Misschien ben je nieuw in de wereld van het open vuur koken of doe je graag inspiratie op voor een lekkere maaltijd. Speciaal voor jou hebben wij 3 heerlijke gerechten om van jouw open vuur koken avontuur een succes te maken. Zo kan je het menu van de avond beginnen met geroosterde pompoensoep met knoflook. Hierna volgt het hoofdmenu, spareribs met barbecue-gembersaus en om alles af te maken kan je nog heerlijke choco-rum bananen voorschotelen. Enthousiast geworden en zelf uitproberen? Kijk dan hier voor de recepten.