• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Wanneer je echt op grammen let van je bepakking kom je niet onder de extreem lichtgewicht uitrusting uit. Lees meer

RAB tarpen

Tarpen van RAB zijn uniek door hun gewicht

Wanneer je echt op grammen let van je bepakking kom je niet onder de extreem lichtgewicht uitrusting uit. Zo kom je wanneer je een tarp zoekt vanzelf uit bij het assortiment van RAB. Deze tarpen zijn zo ontworpen dat ze gericht zijn op het aantal personen in plaats van een vaste afmeting. Ook wordt er gebruik gemaakt van een ripstop nylon en een siliconen coating. Dit allemaal zorgt ervoor dat het gewicht tot een minimum is beperkt maar wel van hoge kwaliteit is. Zeker wanneer je een tarp zoekt voor noodoplossingen dan zijn die van RAB uniek.

Lees meer

Helaas, we hebben geen resultaat gevonden voor je.

Misschien helpt het om de filters iets aan te passen? Geeft dit nog steeds niet het gewenste resultaat? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan eenvoudig via het “Help” wolkje rechtsonder in beeld of via de mail: info@kampeerwereld.nl.

De ripstop die RAB gebruikt voor de tarpen is ontzettend sterk. Flinke stortbuien en windvlagen zijn geen enkel probleem. Ook niet wanneer de tarp al wat ouder is. Dankzij de vele ophanglussen kan je de tarpen ook op iedere denkbare manier afspannen en gebruiken. Wanneer je een tarp zoekt die je specifiek wilt gebruiken als schaduwdoek dan zijn de tarpen van RAB geen aanrader. Een schaduwdoek krijgt in verhouding veel meer zonuren te verduren en deze maken tarpen stuk. Omdat de tarpen van RAB niet de goedkoopste zijn kan je in dit geval beter uitkijken naar een goedkopere polyester tarp of eentje van katoen.

Dankzij de vele lussen langs alle zijdes van de Siltarp kan je deze tarp op allerlei manieren ophangen en bevestigen. Des te groter de tarp is, des te meer je ook kan met de tarp. Wanneer de tarp groter is kan je er ook voor kiezen om deze als een soort windscherm neer te hangen. Zo slaap en zit je niet alleen droger maar ook meer uit de wind. Zeker in het voor en najaar is dit veel comfortabeler. Het mooie van de Rab Siltarp is dat deze dan wel iets duurder is maar het gewicht is vele malen lager dan de standaard tarp