Voor 17.00 uur besteld?
Vandaag verstuurd!
Gratis verzending vanaf €35.-*

Wanneer je een mooie tent hebt aangeschaft maar je nog op zoek bent naar wat meer ruimte voor de tent of je wilt privacy creëren, maak dan gebruik van een luifel of zijwand.

Lees meer

Luifels en zijwanden

Breid je tent uit met een luifel of zijwand

Wanneer je een mooie tent hebt aangeschaft maar je nog op zoek bent naar wat meer ruimte voor de tent of je wilt privacy creëren, maak dan gebruik van een luifel of zijwand. Onze luifels en zijwanden zijn echt een goede uitbreiding op je al bestaande tent. Zo is een luifel ideaal als je meer ruimte wilt creëren aan je tent en omdat veel luifels waterdicht zijn kan je hier ook met slecht weer lekker onder zitten. Met een zijwand zorg je voor meer privacy en kan je heerlijk uit de wind gaan zitten bijvoorbeeld.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
Coleman Classic Awning Grey
Op voorraad
89.99
69.99
Coleman Tentluifel Cook
Tijdelijk niet leverbaar
79.99
59.00
  • 1

Binnen ons assortiment luifels en zijwanden hebben wij verschillende merken. Zo kan je kiezen voor de Front Porch Universeel van het merk Jack Wolfskin. Dit is een luifel die geschikt is voor meerdere familietenten van het merk. Maar ook de Coleman Classic Awning is zo’n luifel die geschikt is voor meerdere modellen. Voor de Coleman Cook is een speciale tentluifel te bestellen en ook kan je voor een Falco Buizerd 3500 speciale zijwanden bestellen. Op die manier heb je meer privacy en kan je goed uit de wind zitten. Een ander voordeel is dat je vrijwel altijd droog in en uit de tent kan lopen.

Zijwanden die wij zelf produceren in ons atelier komen in verschillende uitvoeringen. Een keuze uit de kleuren blauw of antraciet en de keuze tussen wel of geen raam. Veel mensen willen graag volledige privacy en kiezen voor de zijwanden zonder raam. Aan de andere kant heeft een raam ook zo zijn voordelen. Je hebt veel meer natuurlijk licht onder de luifel en je hebt de mogelijkheid om te kijken wat er om de luifel gebeurt. Zo kan je bijvoorbeeld makkelijker de (klein)kinderen in de gaten houden. Ook voor zijwanden geldt dat je deze zo luchtig mogelijk moet opbergen tijdens de opslag periode.