• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie
The North Face

Wanneer je aan iemand vraagt of hij of zij een outdoor merk kan noemen, is de kans groot dat deze persoon The North Face zegt. Lees meer

The North Face

The North Face; Never stop exploring

Wanneer je aan iemand vraagt of hij of zij een outdoor merk kan noemen, is de kans groot dat deze persoon The North Face zegt. Het is met een reden dat The North Face zo bekend is geworden. In de beginjaren richtten zij zich op de explorers op deze wereld. En zijn vele expedities geweest die gesponsord werden door The North Face. Of dit nu een onbekende klimroute in de Pyreneeën was of een polar expeditie, voor elke soort reis is er wel een geschikt The North Face artikel. “Never stop exploring” is dan ook een van de bekendste marketing uitspraken.

Lees meer
Lijst
Foto's

Tegenwoordig is The North Face ook een fashion merk. Jassen met bontkragen die niet meer voor sneeuwval worden gebruikt, powerstretch fleece jackets die niet meer alleen als onderlaag dienen en hardshell jassen die vrijwel geen regen zien. Iedereen draagt The North Face en iedereen is een explorer op zijn of haar manier. Ook voor deze mensen geldt “Never stop exploring”. Zowel online als in de winkel verkopen wij onder meer broeken, fleece jackets, handschoenen en rugzakken aan. Shop dus gemakkelijk op kampeerwereld.nl of kom langs in onze winkel om de kledingstukken aan te passen.

Naast kleding in het assortiment te hebben, biedt The North Face ook rugzakken aan. Zo heeft het merk een aantal rugtassen ontwikkeld die niet alleen ideaal zijn voor tijdens een wandeltocht maar ook geschikt zijn als schooltas. Al je boeken passen erin naast je laptop of tablet en lunchpakketje. Alles berg je eenvoudig en gemakkelijk op in de geordende vakken. Uiteraard hebben deze rugzakken ook de bekende kwaliteit van The North Face meegekregen. Dus wil je na schooltijd de bergen in trekken, dan is dit geen enkel probleem.