• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Voor iedereen die tijdelijk of permanent wat hulp kan gebruiken bij de dagelijkse dingetjes kan je ook terecht bij kampeerwereld.nl. Lees meer

Persoonlijke verzorging (overige)

Gemak dient de mens

Voor iedereen die tijdelijk of permanent wat hulp kan gebruiken bij de dagelijkse dingetjes kan je ook terecht bij kampeerwereld.nl. In ons assortiment persoonlijke verzorging vind je bij overige een aantal hulpmiddelen die het reizen, kamperen en vakantie houden mogelijk wat soepeler laten verlopen. Wat te denken van het draaikussen waarmee het in- en uitstappen van de auto of camper een stuk makkelijker wordt. Maar bijvoorbeeld ook de universele dekselopener, vergrootglas, tube uitknijper en de handige grijper met haak vind je in ons assortiment van het merk Vitility. Ook voor de speelkaartenhouder en de extra grote speelkaarten ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Na de vakantie zijn de hulpmiddelen van Vitility ook heel goed in het dagelijks leven thuis te gebruiken. Zo kan het draaikussen een hulpje zijn bij het in- en uit bed stappen en komt die universele dekselopener ook thuis in de keuken heel goed van pas. Ook de pillendozen en de pillenhulp zorgen voor een goed en duidelijk overzicht. Er is zelfs een pillendoos die je middels de app laat weten wanneer je je medicijnen in moet nemen en wanneer je deze slimme pillendoos weer bij moet vullen. En zoals Vitility zegt; hun producten maken het leven een stukje gemakkelijker.