• Klantenbeoordeling 9,1
  • Gratis verzending (NL & BE) v.a. 35,-*
  • 90 dagen retourgarantie

Om jou van een complete kampeeruitrusting te voorzien en je keuze te bieden hebben wij ook producten van Vango in ons assortiment, zowel op kampeerwereld.nl als in onze winkel. Lees meer

Vango pannen

Shop je Vango pannen bij Kampeerwereld Hendriks

Om jou van een complete kampeeruitrusting te voorzien en je keuze te bieden hebben wij ook producten van Vango in ons assortiment, zowel op kampeerwereld.nl als in onze winkel. Zo bieden wij ruime keuze in Vango tenten, maar hebben ook rugzakken en reistassen voor wanneer je veel op pad gaat. Hiermee kom je al een heel eind, maar er zal toch ook gegeten en dus gekookt moeten worden zo nu en dan. Speciaal hiervoor hebben wij ook Vango pannen. Deze zijn verkrijgbaar in sets van 1 tot wel 5 personen. Zo kan jij jezelf en je eventuele reisgenoten keer op keer van een heerlijke maaltijd voorzien.

Lees meer
Lijst
Foto's
  • 1
  • 1

Om ervoor te zorgen dat je al het benodigde bij je hebt om te koken en niks vergeet zijn er de handige pannensets van Vango. Zo is er bijvoorbeeld de set voor 1 persoon. Deze camping pannenset is gemaakt van gehard aluminium en heeft een brandwerende en slijtvaste coating zodat deze lang meegaat. Wanneer je met meer personen op pad gat is er de Adventure Cook Kit, deze is geschikt voor 3 tot 5 personen. Ook deze Vango pannen zijn gemaakt van sterke materialen en is door de coating makkelijk schoon te maken. De handvaten zijn tevens inklapbaar waardoor alle pannen in elkaar passen, ook nog eens ruimtebesparend dus.

Vango is in 1966 opgericht in Schotland. Men begon met het ontwikkelen van artikelen voor mensen die hun tijd graag spenderen in de natuur. Als Schots bedrijf wisten zij dat kampeeruitrusting bestand moest zijn tegen allerlei weersomstandigheden. Met innovatief, praktisch en goed doordacht design proberen zij al jaren de kampeerder de beste uitrusting te bieden. Inmiddels is Vango flink gegroeid en zijn zij een bekend merk onder de ervaren kampeerders. Vango levert artikelen van goede kwaliteit die het kampeerleven aangenaam en comfortabel maken. Met hun ruime assortiment is er voor iedere kampeerder wat, of je nu gaat backpacken of met familie op vakantie gaat.